Prima aparitie publica a bebelusului regal. Ducii de Sussex, pentru prima data in formula de trei | Demamici.ro

Primele imagini cu bebelusul Ducilor de Sssex au fost facute publice in urma cu cateva momente. Printul Harry si Meghan Markle au aparut pentru prima data in fata presei, impreuna cu bebelusul lor de doar doua zile, la Castelul Windsor.

Intrebata cum se simte in postura de mamica, Ducesa de Sussex a raspuns cu zambetul pe buze: „E magic, uluitor. Am doi dintre cei mai buni barbati din lumea asta. Sunt foarte fericita”.

Noul membru al Familiei Regale este foarte cuminte si inca nu a pus la incercare rabdarea parintilor. „Are un temperament foarte dulce. Este foarte calm. El este visul nostru asa ca zilele acestea au fost speciale”, a adaugat Meghan.

Printul Harry a intarit spusele sotiei sale, confirmand cat de uimitoare este meseria de parinte. „Suntem incantati de minunea noastra. Abia asteptam sa petrecem impreuna clipe pretioase pe masura ce creste”, a declarat Ducele de Sussex, potrivit CNN.

Pentru prima aparitie in formula de trei, Meghan Markle a purtat o rochie lejera, alba, fara maneci, cu cordon in talie si un decolteu in „V”. Bebelusul a fost imbracat in alb. Cu caciulita si invelit intr-o paturica, micutul a dormit in timpul primei lui intalniri cu jurnalistii. Atat Ducesa, cat si Printul Harry au radiat de fericire in minutele pe care le-au petrecut in fata presei.

Parintii nu au facut niciun anunt referitor la numele bebelusului regal. Meghan, Ducesa de Sussex, a nascut un baietel luni, 06.05.2019, la ora locala 05:26. Micutul a avut la nastere 3260 g.

Printul Harry si Meghan Markle s-au casatorit in mai 2018, iar la un an de la unirea destinelor au devenit parinti. Baietelul este al saptelea in linia de succesiune la tronul britanic dupa Printul de Wales, Ducele de Cambridge si copiii lui: Printul George, Printesa Charlotte, Printul Louis si Ducele de Sussex.

Baietelul este cel de-al 8-lea stranepot al Reginei Elisabeta. Pentru ca bebelusul sa primeasca titlul de Alteta Regala sau Print este nevoie de interventia Reginei Elisabeta, cum s-a intamplat si in cazul celor 3 copii ai Ducelui de Cambridge.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni