Fratele lui Cristi Dumitrache, condamnat la o viata de chin din cauza medicilor! Au administrat prost anestezia: „Pot sa spun ca mi l-au omorat in burta!” VIDEO| Demamici.ro

In spatele zambetului razboinicului Cristi Dumitrache se ascunde o poveste cutremuratoare. Fratele sau mai mic se lupta cu 5 afectiuni extrem de grave care ii pun viata in pericol.

„Microcefalia si paralizia cerebrala nu-i dau voie sa se deplaseze singur. Nu poate sa vorbeasca, nu poate sa manance singur. Nu-si face nevoile singur.

Este un copil care necesita foarte multa atentie si foarte, foarte multa ingrijire din partea noastra ca altfel nu s-ar descurca sub nicio forma”, a declarat mama lui Cristi la FanArena.

Doctorii nu i-au dat nicio sansa si i-au sfatuit pe parinti sa il lase sa moara. Stefan are 12 ani acum, iar viata lui sta in mainile familiei. Inca de la nastere depinde de ei, cu fiecare suflu. Putea sa fie un copil normal, dar dintr-o greseala a medicilor, Stefan nu se va putea bucura vreodata de copilarie sau de viata.

„A fost un copil foarte mult dorit. Inclusiv de noi ca parinti, dar si de Cristi, ca frate. Ne-am dorit enorm de mult copilul acesta. Sarcina a fost monitorizata inca din prima zi, sa spun asa.

Am facut foarte multe analize inainte sa raman insarcinata fiindca nu puteam sa raman si ghinionul nostru a fost ca la nastere mi s-a administrat mie o epidurala si nu si-au dat seama ca acea anestezie o sa reactioneze total invers a ceea ce a trebuit.

Pot sa spun ca mi l-au omorat in burta. Eu nu mai simteam partea de sus. In mod normal trebuia partea de jos sa n-o mai simt. El pur si simplu a murit in burta. Si-au dat seama prea tarziu si de atunci a inceput tot calvarul nostru”, a adaugat mama copilasului.

Reactia medicilor le aduce si acum lacrimi in ochi parintilor: „Ne-au spus ca suntem tineri si ca putem sa facem altul”, a declarat tatal lui Cristi Dumitrache.

„Au spus ca asta nu e copil sa traiasca. Sunteti tineri, puteti sa faceti altul. Stefanut a primit 1% sanse sa traiasca. Am spus ca daca sansele acelea de 1 % le are, vrem sa luptam pentru ele”, a spus mama lui Cristi.

In momentul in care a aflat ca fratele sau este bolnav, Cristi a inceput sa planga. A spus ca tot ce si-a dorit a fost sa aiba un fratior cu care sa se poata juca.

„O data mi-a spus: mi-am dorit sa am si eu un fratior sanatos. Apoi a venit la mine si m-a luat de gat si m-a pupat si mi-a spus: mami, te rog frumos sa ma ierti ca am spus cuvintele astea. Si atat de mic cat era mi-a spus: mami, eu stiu cat suferi tu. O sa ma ierti vreodata pentru ceea ce ti-am spus?”

Parintii au facut tot ce le-au stat in putinta pentru a-l salva pe fiul lor. Ulterior, Stefan a fost transferat la un spital din Bucuresti. Tatal lui Stefan lucreaza in constructii, iar mama ca asistent personal. Venitul lor este infim si numai tratamentul si recuperarea lui Stefan costa mai bine de 2000 de lei pe luna.

Adevaratul motiv pentru care Cristi Dumitrache a mers la Exatlon a fost sa-si ajute fratiorul bolnav. „L-am intrebat ce l-a facut sa se inscrie la Exatlon. Prima data mi-a spus doar atat ca vrea sa-si testeze limitele si sa si le depaseasca, insa in momentul in care a ajuns in aeroport mi-a spus: vrei sa stii adevarata mea dorinta de a ajunge la Exatlon? Am vrut sa ajung acolo pentru Stefan si sa-l ajut pe Stefan”, a adaugat mama lui Cristi Dumitrache.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni