Mămici și tătici celebri

Fosta știristă Cristina Dochianu a născut al patrulea copil. A renunțat la televiziune pentru a se dedica complet familiei | Demamici.ro

Fosta știristă Cristina Dochianu a născut al patrulea copil. A renunțat la televiziune pentru a se dedica complet familiei. Cristina Dochianu, considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri de la noi, este acum o mamă devotată.

Jurnalista care prezenta în urmă cu mai mulți ani Știrile din Sport, la Antena 1, a renunțat la pasiunea ei pentru televiziune în schimbul unei vieți discrete, alături de familie, acolo unde și-a găsit, de fapt, cea mai mare împlinire sufletească.

Anul acesta (n.r. – 2022) a venit cu un nou motiv de bucurie pentru Cristina Dochianu, actualmente, Cristina Fogarassy, după căsătorie. Cuplul a întâmpinat venirea pe lume a celui de-al patrulea copil, pe micuța Maria-Evelin Cristina.

Micuța lor are doar câteva luni de viață, iar recent mămica ei a publicat și primele imagini cu ea pe Instagram, după ce fusese discretă cu sarcina ei.

La prima vedere, se pare că fetița a avut parte de ceremonia de botez. Micuța Maria Evelin Cristina apare în brațele mamei sale, îmbrăcată într-o rochiță albă, dantelată, cu adevărat specială, și se poate observa că a moștenit ochii azurii ai mamei sale.

„Felicitări! Mamă de 4! Nu-mi vine să cred”, i-a transmis fosta colegă de pupitru Anca Lungu.

„Să vă trăiască, sănătoasă și plină de noroc!🌹🎉”, i-a mai scris și Luminița Anghel.

Cristina Dochianu a adus pe lume primul ei copil în 2015

De 7 ani magici, Cristina Dochianu trăiește bucuria de a fi mamă, o viață căreia i s-a dedicat în totalitate.

În 2015 a cunoscut prima dată emoția de mamă, atunci când a născut o fetiță pe nume Yvonne. Un an mai târziu a decis să se retragă de la pupitrul știrilor, iar în 2017, Cristina Dochianu mai aducea pe lume încă o fetiță, Anais.

Ceva mai târziu, familia lor a fost binecuvântată și cu un băiețel, Nicholas, iar acum a familia lor a fost completată de încă o fetiță, care, cel mai probabil, va deveni partenera de joacă a lui Nicholas, datorită diferenței mai mici de vârstă.

Cristina Dochianu și Cristian Fogassy s-au cunoscut în 2013 și au decis să își unească destinele după numai 6 luni de relație.
După încă un an au făcut și cununia religioasă, iar ceremonia a fost una discretă, la fel ca stilul de viață care îi reprezintă.

Vezi și: Băiețelul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 8 ani: „Mă simt în continuare cel mai norocos tată de pe pământ” | Demamici.ro

Vezi și: Alex Dima a devenit tată pentru a doua oară. Jurnalistul PRO TV este în culmea fericirii | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni