Flavia Mihășan a născut. Prima imagine cu bebelușul din maternitate | Demamici.ro

Flavia Mihășan a născut. Prima imagine cu bebelușul din maternitate. Vedeta de televizune este acum de două ori mămică, după ce a adus pe lume cel de-al doilea băiețel.

Fosta colegă de emisiune a matinalilor Răzvan și Dani a devenit o mămică devotată, de când a rămas prima dată însărcinată. Rolul de mămică i se potrivește de minune și pare să se bucure de maternitate în fiecare zi.

Flavia Mihășan a născut. Prima imagine cu bebelușul din maternitate

Împreună cu partenerul ei, Marius Moldovan, Flavia Mihășan se bucură de noul membru al familiei: un bebeluș perfect sănătos care a primit nota 10 la naștere. Frumoasa mămică a împărtășit, duminică, 16 mai, primele imagini cu bebelușul, chiar din salonul maternității.
Vizibil emoționată, ea s-a filmat cu băiețelul ei în timp ce îl ținea la piept.


„Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce și bun! Te iubim fără limite, copilul nostru!”, a transmis ea.

Flavia Mihășan s-a visat mamă de băieți

Fosta asistentă de la „Neatza” a mărturisit că a primit cea mai frumoasă veste atunci când a aflat că va aduce pe lume un al doilea băiețel.

„Cineva drag mi-a spus odată că leoaicele sunt mame de băieți și mare dreptate a avut, cel puțin în cazul meu! 🥰😍😍 Da, vom mai mai avea un băiețel și acum că știm asta, putem spune că asta ne-am dorit de când am aflat că sunt însărcinată! ❤️”, anunța ea, în decembrie anul trecut.

Flavia Mihășan a făcut anunțul despre cea de-a doua sarcină după ce a trecut de prima morfologie și s-a asigurat că bebele se dezvoltă corespunzător și este sănătos.

Spre deosebire de prima sarcină, cea de-a doua a venit la pachet cu grețuri mai accentuate, cu stări de somnolență mai pronunțate, insomnii, dar și o poftă mai mare de mâncare.

Flavia Mihășan și-a dorit copii de vârste apropiate

Sarcina a fost una planificată și mult dorită. Părinții au vrut să aibă copii de vârste apropiate, ținând cont că și ei provin din familii cu mai mulți copii și au relații foarte apropiate cu frații.

Flavia Mihășan: „Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut. Atât eu, cât și Marius avem frați, suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară.”

Vezi si: Flavia Mihășan, însărcinată în 9 luni, ultima ecografie înainte de naștere: „L-am văzut pe bebe cât a crescut” | Demamici.ro

Vezi si: Băiețelul Flaviei Mihășan a împlinit un an! Primele imagini cu chipul micuțului | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni