Adela Popescu și-a luat bonă filipineză pentru cel de-al treilea copil: „Bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă” | Demamici.ro

Adela Popescu și-a luat bonă filipineză pentru cel de-al treilea copil: „Bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă”. Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni din nou părinți anul acesta, iar pregătirile sunt în toi, odată cu emoțiile.

Chiar dacă nu se află la prima experiență de acest gen, vedeta și-a dat seama că odată cu cel de-al treilea copil va avea nevoie și de un ajutor în plus.

Însărcinată în luna a șaptea, Adela Popescu a mărturisit că a decis să apeleze la ajutorul unei bone, care să o ajute cu sarcinile prin casă, după revenirea de la maternitate cu copilul.

Bona vine tocmai din Filipine, iar cuplul deja a început demersurile necesare. Adela Popescu a fost atentă la selecția bonei, cu atât mai mult cu cât este prima dată când face acest pas.

„Sunt în săptămâna 31 de sarcină, mă pregătesc să fac morfologia de trimestru trei. Într-o lună și ceva ar trebui să ne vină bona din Filipine. Am făcut toate demersurile.

Am două pătuțuri pentru bebe, nu unul. Unul îl vom pune lângă patul matrimonial. Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolam camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă camera din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a povestit Adela Popescu la „Vorbește Lumea”.

Adela Popescu plănuiește să nască și a treia oară tot natural

Este de trei ori mamă de băieți, iar la primele două nașteri vedeta a ales să nască natural.
Nici la cea de-a treia sarcină vedeta nu vrea să schimbe regula și nu intenționează să recurgă la cezariană, dacă situația o permite.

„Sper să nasc natural și a treia oară. Pe 13-16 iulie este termenul. Am descoperit beneficiile nașterii naturale. Cu Alexandru am avut travaliu de 10 ore, la Andrei am născut pe viu, nu au mai avut timp să-mi facă epidurala, am stat 5 ore în travaliu atunci”, a mai spus ea.

Pe lângă pregătirile cu bona, Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au o misiune dificilă: alegerea numelui bebelușului.

Actrița le-a prezentat deja fanilor cele trei variante de nume care au intrat „în finală”.

Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală, la sugestia telespectatorilor. Ele și-au găsit locul după ce am fost de acord și eu, și soțul. Trebuie să fie și el de acord, cu numele lui trebuie să rimeze. Primul este Achim. Doar că eu când mă gândesc mă gândesc la băiatul Antoniei, fie la cel al lui Paul Ipate.

A doua variantă este Anton, doar că rimează cu beton. Și ne mai place Adrian, dar nu știu dacă va fi un copil minune. Eu gândesc totul în porecle. Nu știm ce să facem. Nu putem să îi spunem nici Adonis, că după îl poreclim Cove”, a povestit Adela Popescu.

Vezi si: A treia sarcina diferită pentru Adela Popescu: „Radu s-a panicat ca nu era învățat cu mine… ” | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima apariție alături de copii. Cei doi băieței seamănă leit cu mama lor | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu, despre numele celui de-al treilea bebeluș: „Vă prezint cele trei nume care au intrat în finală!” | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu își așteaptă cel de-al treilea copil în casă nouă. Cum arată locuința în care s-au mutat | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

15 ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

7 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână