Mămici și tătici celebri

Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei a ajuns deja milionar: „În loc să cheltui prostește, am strâns și am investit” | Demamici.ro

Fiul cel mare a lui Leonard Doroftei a ajuns milionar, încă de la o vârstă la care mulți tineri încă depind de banii părinților. Fostul pugilist Leornard Doroftei are toate motivele să fie mândru de copiii lui.

Adrian Doroftei, băiatul lui cel mare, a plecat din țară și nu doar că a devenit independent financiar, dar a reușit să devină milionar tocmai în Canada.

Deși nu a urmat calea boxului, precum tatăl său, iată că fiul sportivului s-a bucurat de succes încă de la o vârstă fragedă.
Primele afaceri le-a început încă de la vârsta de 21 de ani, iar educația financiară primită de la părinți, l-a făcut să rămână mereu cumpătat și să facă alegeri înțelepte cu banii.

„Am vrut să-mi iau mașină. În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se pare o aroganță supremă”, povestea într-un interviu fiul lui Leonard Doroftei, potrivit prosport.ro.

Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei a ajuns deja milionar. Adrian Doroftei: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să-i strâng și să-i investesc”

Adrian Doroftei a plecat prima dată din țară din timpul facultății și recunoaște că nu ar fi putut să facă atât de multe dacă ar fi rămas în România.

„Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

Eu am început să investesc. Câștigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiții la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investițiile în care mi le doream”, a declarat Adrian Doroftei.

Leonard Doroftei și-a urmat fiul în Canada

Fostul pugilist este și familist convins și au cu toții o relație foarte apropiată.

„Familia înainte de toate”, ar putea fi motto-ul lor. Motiv pentru care, Adrian Doroftei și-a chemat părinții alături de el în Canada, pentru o viață mult mai lipsită de griji.
Decizia a venit și după o serie de probleme financiare ale familiei Doroftei, după ce autoritățile din Ploiești, orașul natal al sportivului, l-a somat pe acesta să părăsească sediul restaurantului pe care îl deținea, din centrul orașului.

„Am fost mereu genul de persoană care ia inițiativa. În momentul în care am văzut că părinții mei sunt tratați cu lipsă de respect de autorități, am decis că poate este momentul să-și încerce norocul în altă parte. Părinții mei au plecat din România cu un gust amar, pentru că altfel nu ar fi plecat. Părinții mei au venit primii cu sora mea, Vanesa. A venit și fratele meu Alex în urmă cu două săptămâni”, a mai declarat fiul lui Leonard Doroftei, potrivit playtech.ro.

Familia Doroftei trăiește acum împreună în Canada și cel mai mult se bucură de faptul că se au unii pe alții.

Mama are grijă de familie și este o sfântă. Tata face ce știe cel mai bine, adică împărtășește dragostea lui față de box. Și-a deschis o mică sală alături de niște prieteni de familie. Tata indiferent unde ar fi, în afară de România, cred că va prospera, pentru că e un timp descurcăreț. El și-a dorit întotdeauna să fie acasă”, a mai declarat Adrian Doroftei.

Vezi și: Oana Ioniță, viața de mamă în echilibru și pași de dans. Cum arată viața ei cu doi copii și cum a reușit să scape de depresia postnatală – interviu exclusiv | Demamici.ro

Vezi și: Alina Laufer, lecție de speranță pentru femeile care își doresc să devină mame: „Am luptat pentru toți copiii mei, să fie azi în viața mea. Dar asta înseamnă să fii mamă, să lupți pentru copii” EXCLUSIV | Demamici.ro

Vezi și: Anca Țurcașiu: „Am născut în ’99. Sarcina nu a fost o perioadă frumoasă din viața mea, cum spun multe femei” EXCLUSIV | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

18 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni