Mămici și tătici celebri

Fiul Andreei Esca a împlinit 19 ani. Aris e student la Barcelona și a moștenit zâmbetul mamei sale | Demamici.ro

Fiul Andreei Esca a împlinit 19 ani. Aris e student la Barcelona și a moștenit zâmbetul mamei sale. Fiul Andreei Esca a trecut de vârsta majoratului, iar acum se pregătește ușor, ușor, de viața de tânăr adult.

Aris, cel de-al doilea copil al jurnalistei Andreea Esca și al lui Alexander Eram, și-a aniversat ziua de naștere – cei 19 ani de viață împliniți. Mândră foc de fiul ei, Andreea Esca a marcat acest moment special de familie și pe pagina de Instagram, acolo unde i-a dedicat o postare.

Știrista a postat mai multe fotografii în care apare alături de fiul ei. Imaginile o înfățișează pe Andreea Esca alături de Aris, în perioada în care încă eram de-o șchioapă, dar și fotografii realizate ani mai târziu, când „micuțul ei” a început să o întreacă în înălțime și să se transforme într-un adolescent.

Fotografiile recente surprinse cu Aris arată cât de mult și-a moștenit mama la înfățișare, în special la zâmbet.

„Te iubesc @arismelkior ❤️ La mulți ani! Restul… prin viu grai! #19 #mylionking #baiatulmeu”, a transmis Andreea Esca în dreptul fotografiilor.

Vedetele au dat like postării și l-au felicitat și ele pe tânărul Aris pe pagina mamei lui.

„La mulți ani fericiți!🎉🎉🎉🎉”, a scris Simona Pătruleasa.

„Laaaa muuulți aaaani❤️❤️”, i-a urat și Amalia Năstase.

Copiii Andreei Esca au ales să studieze în străinătate. Aris este student la o facultate din Spania

Atât fiica ei, Alexia, cât și fiul ei, Aris, au ales să-și continue studiile universitare în afara țării.

În timp ce sora lui a absolvit cursurile unei universități din Londra, Aris a ales Spania, o țară și o cultură de care se simte fascinat.
Astfel, după ce a urmat Școala Franceză din București, fiul Andreei Esca este acum student al unei facultăți din Barcelona, acolo unde studiază afacerile.

Plecarea de acasă a lui Aris a fost dificilă chiar și pentru Andreea Esca.

„Am crezut că o să-mi fie mai ușor să accept că Aris împlinește 18 ani, mai ales că am trecut deja prin asta cu Alexia Eram, dar sunt foarte emoționată!”, mărturisea la acea vreme vedeta pe rețelele de socializare.

Spre deosebire de sora lui mai mare, care și-a construit o carieră pe rețelele de socializare și a devenit obișnuită cu lumina reflectoarelor, Aris este o fire mai discretă.

„Nu știu de ce, el mi se pare încă… cel mic’. Te iubesc și am mare încredere că o să fii un bărbat mișto, atât de mișto încât să nu-ți zică iubitele nimic de mamă”, mai spunea Andreea Esca pe Instagram, referitor la băiatul ei.

Vezi și: Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a absolvit facultatea în Marea Britanie. Familia, prezentă la festivitatea de premiere: „Suntem foarte mândri de tine” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni