Mămici și tătici celebri

Fiica Loredanei Groza, Elena Boncea, are 24 de ani și a fost comparată cu celebra Sophia Loren | Demamici.ro

Fiica Loredanei Groza, Elena Boncea, are 24 de ani și a fost comparată cu celebra Sophia Loren. Loredana Groza se mândrește cu fiica ei, Elena, unicul copil pe care îl are alături de soțul ei, Andrei Boncea.

Tânăra în vârstă de 24 de ani a devenit tot mai vizibilă în ultimii ani, pe paginile de social media ale mamei sale, mai ales că cele două obișnuiesc adesea să călătorească împreună. Loredana are o relație extrem de apropiată cu fiica ei, chiar dacă cele două sunt destul de diferite. În timp ce mama ei celebră este obișnuită și se simte în largul ei cu celebritatea și extravaganța, Elena Boncea preferă să fie mai discretă.

„Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste”, spunea fiica Loredanei Groza într-un interviu pentru WOWbiz.ro.

Însă pe măsură ce se transformă tot mai mult ca tânără femeie, Elena Boncea este tot mai greu de trecut cu vederea.

Recent, tânăra a fost protagonista unei ședințe foto sofisticate, iar Loredana Groza nu a ezitat să nu se mânderască cu rezultatul final, pe conturile sale de socializare.
În vârstă de 24 de ani, Elena a apărut machiată și coafată în stil retro și îmbrăcată cu o rochie de catifea neagră, accesorizată cu un guler special, care aduceau aminte de divele de pe marile ecrane.

„My retro girl”, a scris Loredana în dreptul fotografiilor.

Fiica Loredanei Groza, Elena Boncea, are 24 de ani și a fost comparată cu celebra Sophia Loren

Fanii artistei s-au arătat și ei copleșiți de frumusețea fiicei sale, care a moștenit de la ambii părinți un mix interesant de trăsături. Unii dintre fanii Loredanei au asemuit-o cu Sophia Loren.

„Wow, are niste trăsături… Deosebită, rafinată, regală”, „Vai, cât este de frumoasăăă!”, „ Că este frumoasă, adevărat, dar ce o fac cu adevărat remarcabilă sunt expresivitatea, distincția, feminitatea, are ceva de Sophia Loren și Audrey Hepburn, să fie sănătoasă și cu mult noroc în tot ce va face”, „Super frumoasă, seamănă cu actrița italiană Sophia Loren”, au comentat fanii.

Elena Boncea petrece mult timp alături de mama ei, însă nu vrea să-i calce pe urme. Tânăra lucrează ca producător la unul dintre cele mai de succes radio-uri din România și este pasionată de modă, poezie și citește Shakespeare.

„Trăiesc alături de Elena viața ei, dar și viața mea de mamă. Descopăr prin ea lucruri noi despre cum generația ei folosește tehnologia sau ce muzici ascultă… Descopăr iubirea prin ochii ei, dar cred că e important să aibă alegerile ei, să descopere lumea în felul ei”, a mai spus artista despre fiica ei.

Loredana Groza și Andrei Boncea sunt căsătoriți de 24 de ani și au împreună o fiică, pe Elena, care a venit pe lume în același an în care cei doi s-au căsătorit.

Loredana Groza: „O relație perfectă între mamă și fiică este una în care să fii mamă, soră, prietenă”

„O relație perfectă între mamă și fiică este una în care să fii mamă, soră, prietenă, să ai toate aceste roluri în vedere când vrei să comunici cu o tânără și nu vrei să repeți greșelile părinților în legătură cu creșterea unei fete. Nu sunt o mamă perfectă și nu vreau să-mi dau aere cu asta. Încerc în fiecare zi să învăț și să fiu mai bună decât am fost ieri.

I-am spus să fie adevărată, să fie sinceră, să-și asume ceea ce crede. Elena este extrem de directă, nu are nicio urmă de prefecătorie. Este exact cum mi-am dorit-o. Îi place să spună adevărul.”, mărturisea Loredana Groza în cadrul unui interviu.

Vezi și: Fiica Loredanei Groza a împlinit 23 de ani. Elena Boncea s-a transformat într-o tânără superbă | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni