Mămici și tătici celebri

Fiica Loredanei Groza a împlinit 25 de ani: „Îți mulțumesc, Elena, că mi-ai dat un sens vieții” | Demamici.ro

Fiica Loredanei Groza a împlinit 25 de ani. Elena s-a transformat într-o tânără superbă, iar pe măsură ce s-a maturizat, trăsăturile moștenite de la mama ei au devenit tot mai pronunțate. Îndrăgita artistă are o relație apropiată cu Elena, unicul ei copil, ca două prietene și obișnuiesc să petreacă mult timp împreună.

În ziua de 14 iulie, Loredana Groza i-a făcut fiicei sale și o urare publică, pe contul ei de Instagram, acolo unde a încercat să exprime în cuvinte emoțiile simțite în ultimii 25 de ani, de când a devenit mamă.

„Acum 25 de ani o aduceam pe lume pe Elena!!! Parcă a fost ieri…

Îți mulțumesc Elena că m-ai ales să-ți fiu mamă, că mi-ai dat un sens vieții, îți mulțumesc pentru toată bucuria, tandrețea și dragostea pe care mi le dăruiești în fiecare zi mie și tuturor celor din jur! Îți doresc să-ți trăiești visele cu bucurie și fericire!🙌🏼

La Mulți Ani!!!!!
Te iubesc, Mami ❤️”, a transmis Loredana Groza.

Fiica Loredanei Groza a împlinit 25 de ani: „Îți mulțumesc, Elena, că mi-ai dat un sens vieții”

Prietenii, fanii și numeroase persoane publice din România au reacționat la postarea vedetei și au transmis gândurile lor de bine către cele două.

„La mulți ani! Să vă trăiască! Este superbă, să fie sănătoasă și fericită!❤️”, i-a scris Dana Săvuică.

„Fericire!”, a fost reacția scurtă și la obiect a lui Pavel Bartoș.

„La muuulțiii aniii sănătoși și fericiți, Elenaaaa”, a mai scris și Doinița Oancea.

De altfel, postarea Doiniței a fost și apreciată de către Elena, fiica Loredanei Groza, semn că cele două se și cunosc personal.

„Mulțumesc Doini❤️❤️❤️❤️❤️🦋🦋🦋🦋”, a fost răspunsul Elenei.

Elena Boncea a moștenit firea artistică a mamei sale

Elena este unicul copil al cuplului Loredana Groza – Andrei Boncea și, dacă la prima vedere, pare că a moștenit mai mult din trăsăturile fizice ale tatălui, tânăra de 25 de ani se poate lăuda cu flerul și înclinația către zona artistică a mamei sale.

Pasionată de Shakespeare, modă, dar și să scrie poezii, Elena lucrează ca producător la unul dintre cele mai de success radio-uri din țara noastră și preferă un stil de viață ceva mai discret.

„Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste”, spunea fiica Loredanei Groza în urmă cu ceva timp, potrivit WOWbiz.ro.

Loredana Groza este și mamă, și soră, dar și prietenă pentru fiica ei

Între Loredana Groza și fiica ei există o relație complexă, cultivată cu multă iubire, în toți acești ani.

Artista este de părere că a reușit să găsească un echilibru în ceea ce privește relația mamă-fiică.

O relație perfectă între mamă și fiică este una în care să fii mamă, soră, prietenă, să ai toate aceste roluri în vedere când vrei să comunici cu o tânără și nu vrei să repeți greșelile părinților în legătură cu creșterea unei fete. Nu sunt o mamă perfectă și nu vreau să-mi dau aere cu asta. Încerc în fiecare zi să învăț și să fiu mai bună decât am fost ieri.

I-am spus să fie adevărată, să fie sinceră, să-și asume ceea ce crede. Elena este extrem de directă, nu are nicio urmă de prefecătorie. Este exact cum mi-am dorit-o. Îi place să spună adevărul.”, mărturisea Loredana Groza în cadrul unui interviu.

Vezi și: Fiica Loredanei Groza, Elena Boncea, are 24 de ani și a fost comparată cu celebra Sophia Loren | Demamici.ro

Share

Articole recente

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

12 ore

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o săptămână

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 săptămâni