Fiica Loredanei Groza a împlinit 23 de ani. Elena Boncea s-a transformat într-o tânără superbă | Demamici.ro

Fiica Loredanei Groza a împlinit 23 de ani. Elena Boncea s-a transformat într-o tânără superbă. Loredana Groza este o femeie de carieră de succes, dar și o mamă împlinită. Artista în vârstă de 51 de ani se bucură și în prezent de succes pe scena românească și are toate motivele de mândrie.

Acasă, în intimitatea vieții de familie, Loredana are și mai multe motive să fie mândră. Artista este mama unei fete superbe care i-a moștenit nu doar frumusețea, ci și talentul artistic.

Elena Boncea este unicul copil al Loredanei Groza și a împlinit de curând 23 de ani.
Mama ei a marcat așa cum se cuvine această zi specială și a postat o fotografie alături de fiica ei, pe rețelele de socializare.

Fiica Loredanei Groza a împlinit 23 de ani

„La mulți ani, Elena, puiul meu drag! La mulți ani, bebelușul meu! Îți mulțumesc pentru dragostea necondiționată și pentru că mă ajuți în fiecare zi să fiu o mamă mai bună. Fie ca visele tale să devină realitate. Mama te iubește.”, a scris artista în dreptul fotografiilor în care apare alături de fiica ei.

Cele două, mamă și fiică, au pozat împreună în costume de baie, acoperite de rochițe de plajă vaporoase, cel mai probabil, dintr-o locație de vacanță. Internauții nu au putut să nu remarce frumusețea Elenei și asemănarea la trăsături cu mama ei.

Loredana Groza: „O relație perfectă între mamă și fiică este una în care să fii mamă, soră, prietenă”

Loredana Groza și Andrei Boncea sunt căsătoriți de 23 de ani și au împreună o fiică, pe Elena, care a venit pe lume în același an în care cei doi s-au căsătorit.

Deși și-a dedicat mult timp concertelor și industriei muzicale, artista a reușit de fiecare dată să își facă timp pentru familie și se laudă chiar cu relația apropiată pe care o are cu Elena.

„O relație perfectă între mamă și fiică este una în care să fii mamă, soră, prietenă, să ai toate aceste roluri în vedere când vrei să comunici cu o tânără și nu vrei să repeți greșelile părinților în legătură cu creșterea unei fete. Nu sunt o mamă perfectă și nu vreau să-mi dau aere cu asta. Încerc în fiecare zi să învăț și să fiu mai bună decât am fost ieri.

I-am spus să fie adevărată, să fie sinceră, să-și asume ceea ce crede. Elena este extrem de directă, nu are nicio urmă de prefecătorie. Este exact cum mi-am dorit-o. Îi place să spună adevărul.”, mărturisea Loredana Groza în cadrul unui interviu.

Vezi si: Chef Sorin Bontea are doi copii. Cum arata familia lui VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Ce frumoasă e fiica lui Mugur Mihăescu. „Tăticul Garcea” are toate motivele să se mândrească cu Ivona | Demamici.ro

Vezi si: Cum arată acum Inoke Ibacka, prima fiică a lui Cabral? A împlinit 17 ani și s-a transformat într-o adolescentă superbă | Demamici.ro

Share

Articole recente

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

20 de ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

7 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

2 săptămâni