Mămici și tătici celebri

Fiica Andreei Antonescu îi calcă pe urme? Sienna a lansat primul ei videoclip muzical în urmă cu doi ani VIDEO | Demamici.ro

Fiica Andreei Antonescu îi calcă pe urme. Sienna Spak a lansat primul ei videoclip muzical în urmă cu doi ani. Andreea Antonescu este de două ori mămică. Artista are două fetițe pe care le iubește nespus. Sienna se apropie ușor, ușor de vârsta provocatoare a adolescenței (va împlini 12 ani în luna mai), iar cea de-a doua fetiță a venit pe lume la finalul lui 2022 (19.12.2022). Între surori este o diferență de 11 ani, însă Sienna a întâmpinat-o cu brațele deschise pe mezina familiei.

Fiica Andreei Antonescu îi calcă pe urme? Sienna a lansat primul ei videoclip muzical în urmă cu doi ani

Fiica cea mare a Andreei Antonescu îi calcă pe urme. În urmă cu doi ani, Sienna Spak a lansat primul ei videoclip muzical la o melodie care a avut ca subiect central școala și dificultățile cu care vine la pachet. „Ce greu e la mate” se intitulează piesa pe care Andreea Antonescu a publicat-o pe canalul său oficial de YouTube și care a adunat zeci de mii de vizualizări. Se pare că Sienna nu este chiar atât de atrasă de lumea cifrelor, spre deosebire de mama sa care a fost și olimpică la matematică.

În cadrul competiției televizate „America Express”, Andreea Antonescu și-a demonstrat de multe ori abilitățile de matematiciană, aducând avantaje echipei pe care a format-o împreună cu Andreea Bălan.

Fiica Andreei Antonescu a ales să studieze în America

Sienna își continuă studiile în Statele Unite ale Americii. Andreea Antonescu a pus pe primul loc viitorul fiicei ei și, chiar dacă i-a fost foarte greu să accepte despărțirea, și-a lăsat fiica să-și urmeze visul. „Sienna a ales să își continue studiile în State. (…) Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de doua-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos, m-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu”, a declarat Andreea Antonescu, în urmă cu ceva timp.

Sienna locuiește în Statele Unite ale Americii cu bunica maternă, mama Andreei Antonescu

Artista a ținut să precizeze că Sienna nu locuiește cu tatăl său, ci cu mama ei (bunica Siennei).

„Sienna a ales să meargă în State la studii pentru un an și asta deoarece ea a făcut un an de grădiniță acolo, după care, în vacanțe, urma tot felul de cursuri, i-a plăcut și tocmai de asta s-a decis ca un an să încerce să studieze acolo. Nu este o decizie luată definitiv, este doar o încercare, nu e vreo garanție că va rămâne și anul următor acolo, e posibil să se întoarcă în România și să-și continue studiile aici.

Sienna stă acum împreună cu mama mea, Traian locuiește într-un alt stat. A fost o decizie pe care am luat-o împreună cu mama, s-a mutat și ea acolo pentru o perioadă, pentru a fi alături de Sienna, pentru a nu-mi trimite copilul într-un campus, să nu rămână singură. Sienna locuiește acum în Los Angeles, împreună cu mama mea, Traian locuind într-un alt stat, în Nevada. Într-adevăr, se văd foarte des, au o relație frumoasă, exact cum a fost și până acum”, a mai precizat artista prin intermediul contului său de Instagram.

Chiar dacă Sienna a lansat o piesă, Andreea Antonescu nu știe dacă fiica sa îi va călca pe urme: „Îi place foarte mult să cânte, e o artistă. Nu știu dacă va alege calea muzicii. Dacă mă întrebați ca și mamă, Sienna e foarte talentată la pictură și actorie”, a mai declarat Andreea Antonescu.

Sienna este rodul iubirii dintre Andreea Antonescu și Traian Spak, fostul său soț.

Andreea Antonescu, însărcinată în „America Express”: „Pe lângă Andreea, eu am avut-o și pe ea în burtică și m-a protejat”

Andreea Antonescu, însărcinată în „America Express”. Andreea Antonescu a participat la „America Express” fără să știe că poartă în burtică o fetiță. Artista a aflat că este însărcinată abia după terminarea filmărilor pentru celebrul reality show. Revenită în țară, Andreea Antonescu și-a făcut un set de analize pentru a-și verifica starea de sănătate, cu atât mai mult cu cât în cursă a fost nevoită să mănânce fel de fel de feluri de mâncare mai puțin comune și, uneori, mai puțin gătite. Citește continuarea articolului aici!

Vezi și: Andreea Antonescu, însărcinată în „America Express”: „Pe lângă Andreea, eu am avut-o și pe ea în burtică și m-a protejat” VIDEO | Demamici.ro

Vezi și: Andreea Antonescu, fotografie din maternitate alături de bebeluș. Artista a născut pe colinde în sala de operație | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

5 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni