Fetita, fara creier, adusa pe lume pentru a-i fi donate organele: „Am rezistat cu gandul la miracolul care il va aduce pentru atatea familii” | Demamici.ro

Krysta, in varsta de 23 de ani, si iubitul sau Derek Lovett de 26 au devenit parintii unei fetite care a trait o saptamana. Cand Krysta era insarcinata in 18 saptamani a aflat ca micuta pe care o purta in burta sufera de anencefalie, adica nu avea calota craniana si implicit, nici creier.

Speranta de viata a acestor bebelusi e de la cateva clipe pana la cateva zile. Rylei Arcadia a intrecut toate asteptarile traind 7 zile.

„Imediat dupa nastere avea dificultati in a respira si am crezut ca nu vom avea mult timp de petrecut impreuna, dar nu a fost asa. Dupa 45 de minute, au conectat-o la un monitor cardiac. Au mai trecut cateva ore si eram in soc.

Am hranit-o apoi cu formula si lapte matern. Avea un temperament minunat. Nu plangea, ci isi stramba usor fata… nimeni nu se astepta sa traiasca atat de mult. A fost minunata”, a declarat mama.

Cu toate ca medicii i-au recomandat mamei sa avorteze cand au aflat de afectiunea fatului, Krysta a refuzat. A preferat sa duca sarcina la termen, cu toate ca stia ca fetita ei nu va trai. A vrut ca prin sacrificiul copilului ei, alti micuti sa poata fi salvati.

„Păstrarea sarcinii a însemnat că putem să îi donăm organele, așa încât alte mămici să aibă șansa de a-și duce acasă bebelușii, chiar dacă noi nu vom putea face asta. Ea a fost sursa noastră de putere!

Am rezistat în toată perioada asta doar cu gândul la ea, la miracolul pe care îl va aduce pentru atâtea alte familii”, a adaugat mama. Asa a si fost. Moartea lui Rylei a salvat vietile a altor 2 bebelusi.

Krysta si Derek erau impreuna de doar un an in momentul in care tanara a ramas insarcinata pentru prima data. Suferind de sindromul ovarelor polichistice, Krysta nu se astepta sa ramana insarcinata atat de repede, insa minunea s-a intamplat.

Citeste si:

COPIL NENASCUT, OPERAT SI PUS INAPOI IN UTERUL MAMEI, IN MAREA BRITANIE | DEMAMICI.RO

CONTINUARE

Page: 1 2

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână