Fetita cu sindromul Down, adoptata. La 8 luni, si-a topit noua mama cu zambetul asta VIDEO | Demamici.ro

Fetita cu sindromul Down, adoptata de o familie pentru care starea de sanatate a micutei nu a fost un impediment. Ba chiar dimpotriva. Noii parinti ai bebelusului de doar 8 luni din Texas si-au dorit sa ofere o viata mai usoara unui copil care a pornit, oricum, cu un start mai greu pe aceasta lume.

Chipul fetitei a devenit viral, dupa ce noua ei mamica a filmat-o intr-o dimineata, iar reactia bebelusului a topit inimile tuturor.

In imagini, mama o intreaba pe fetita cum decurge ziua ei, moment in care micuta afiseaza un zambet larg si din suflet, care i-a umplut de bucurie inima mamei.

„Ador noul tau zambet, este cel mai adorabil!”, se poate auzi vocea mamei pe filmare.

Zambetul ei larg arata cat de importanta este afectiunea si pentru acesti copii

Desi diagnosticul de sindrom Down la copii poate fi infricosator, acesti copii pot trai o viata fericita si implinita, ca toti ceilalti copii.

„Sper ca toti cei care urmaresc aceste imagini sa vada frumusetea care zace si in inimile copiilor cu Sindrom Down si cat de multa afectiune pot oferi”, a mai spus mamica.

Imaginile au devenit virale pe retelele de socializare si au induiosat multi oameni.

Vezi si: O fetita cu sindromul Down a fost adoptata de un tata singur dupa ce 20 de familii au respins-o | Demamici.ro

Cristina Balan, mamica de gemeni cu sindromul Down

In Romania, subiectul copiilor nascuti cu sindromul Down a fost dezbatut si de Cristina Balan, castigatoare a trofeului de la Vocea Romaniei.

Artista a adus pe lume o pereche de gemeni, diagnosticati cu sindromul Down. Mamica a incercat sa schimbe preconceptiile despre aceasta boala si in Romania si sa isi fereasca cei doi baietei minunati de „etichetele” pe care cei din exterior le pun.

Baieteii au venit pe lume prematur, la 32 de saptamani si au cantarit la nastere 1,3 si 1,5 kg. Micutii au venit pe lume cu Sindromul Down, insa parintii s-au dedicat educatiei lor. Baietii sunt doi copii absolut normali.

Doar infatisarea este specifica sindromului si limbajul nu este foarte dezvoltat, insa Toma si Matei sunt doi copii absolut minunati.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni