Emily Burghelea, în costum de baie în luna a opta de sarcină: „Dacă vorbesc cu ea în gând, începe să se miște” VIDEO | Demamici.ro

Emily Burghelea, în costum de baie în luna a opta de sarcină: „Dacă vorbesc cu ea în gând, începe să se miște”. Emily Burghelea este însărcinată cu primul ei copil.
Una dintre cele mai recente apariții din peisajul monden de la noi este Emily: fostă asistentă la emisiunea Mirelei Vaida, fostă concurentă „Bravo, ai stil!” și, nu în ultimul rând, viitoare mămică.

Este una dintre cele mai tinere viitoare mămici din showbiz, însă acest statut nu pare să o deranjeze.

Emily Burghelea abia așteaptă clipa în care își va strânge în brațe fetița. De altfel, viitoarea mămică a mărturisit că a dezvoltat deja o modalitate de comunicare cu micuța ei, aflată încă în pântece.

Însărcinată în luna a opta, Emily s-a răsfățat într-o binemeritată vacanță însorită tocmai în Dubai. Acolo, vedeta și-a etalat burtica de gravidă la soare, în costum de baie, în timp ce se relaxa pe șezlongul de pe plajă.

„Dacă închid ochii, pun mana pe burtică și vorbesc cu ea în gând, în mai puțin de câteva secunde se mișcă! ❤️ Este uluitor ce conexiune există deja între noi. Acesta a fost exercițiul meu preferat astăzi. ✨ Am stat relaxată și am vorbit cu ea. Abia aștept să o țin în brațe! Mai este puțin!”, a scris Emily Burghelea.

Cum a aflat Emily Burghelea că e însărcinată? „Eram live pe Youtube, curățam creveți și mi s-a făcut rău”

Pentru Emily Burghelea și soțul ei misterios, un tânăr pe nume Andrei, vestea că vor deveni părinți a fost una neașteptată.

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a ajuns să-și facă un test de sarcină, mai în glumă, mai în serios, la îndemnul prietenei sale.

„De șapte luni de zile ascundem acest secret. Eram în live pe YouTube, curățam creveți și mi s-a făcut rău, eu nu știam că sunt însărcinată. Prietena mea m-a întrebat dacă sunt însărcinată. Apoi mi-am făcut testul și a fost pozitiv”, a declarat Emily Burghelea, la Teo Show.

Emily Burghelea și soțul ei s-au căsătorit anul trecut, după ce aceasta a fost cerută de soție tot în platou la Teo Show.

În doar câteva săptămâni, cei doi urmează să întâmpine venirea pe lume a primului lor copil.

Vacanța în Dubai, în ultimul trimestru de sarcină: „Sa călătoresc însărcinată în 32 de săptamâni a fost cea mai mare provocare din viața mea!”

Emily Burghelea a decis să se răsfețe într-o vacanță chiar înainte de venirea pe lume a fetiței lor. Decizia, deși nu a fost una ușoară, a fost motivată de faptul că odată cu venirea pe lume a bebelușului, timpul lor va fi mult mai limitat, iar vacanțele nu vor mai fi o prioritate.

„Să călătoresc însărcinată în 32 de săptamâni a fost cea mai mare provocare din viața mea! Am făcut-o și pe asta! Iubitul meu a plănuit totul în detaliu. A discutat cu doctorul care îmi urmărește sarcina, a luat locuri în avion cu spațiu suplimentar si mi-a îndeplinit un vis!

Știa cât de mult îmi doream să merg într-o vacantă și a decis să facem asta acum, cât mai putem! După ce se naște bebelina, cel puțin pentru o perioadă nu vom putea să călătorim așa că am zis să profităm de ultimele momente de „libertate”. Am ajuns cu bine în Dubai, iar acum tot ce avem de făcut este să ne bucurăm de soare! Am avut multă activitate în ultima perioada și chiar aveam nevoie de puțină relaxare!”, scria Emily Burghelea pe profilul său de Instagram la scurt timp după ce a aterizat în Dubai.

Vezi si: Emily Burghelea a anunțat sexul bebelușului: „Exact așa cum și-a dorit tati” | Demamici.ro

Vezi si: Emily Burghelea, fostă concurentă „Bravo, ai stil”, însărcinată în 7 luni! VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni