Elena Gheorghe, vacanță în familie cu duba: „Să pleci cu cinci copii la munte e o adevărată provocare” | Demamici.ro

Elena Gheorghe, vacanță în familie cu duba: „Să pleci cu cinci copii la munte e o adevărată provocare”. Elena Gheorghe este o artistă extrem de îndrăgită de ani buni în România, dar și o mămică de nota 10.

Cântăreața și-a plănuit o vacanță la munte în prima luna a noului an, iar distracția a început încă din momentul organizării escapadei.

Elena Gheorghe a plecat la munte, în Poiana Brașov, cu întreaga familie: soțul, copiii lor, cei doi frați, Ana și Costin, dar și nepoții și părinții ei.

Vacanța cu cinci copii s-a dovedit a fi o provocare, așa că artista și ceilalți membri ai familiei s-au deplasat cu o dubă și au folosit o altă mașină special pentru bagaje.

Elena Gheorghe, vacanță în familie cu duba: „Să pleci cu cinci copii la munte e o adevărată provocare”

Însă efortul a meritat, căci artista s-a distrat pe măsură alături de juniorii familiei.
Elena Gheorghe a surprins o serie de momente frumoase atât de pe pârtie, dar și de la hotel, acolo unde a fost înconjurată de copiii ei și nepoții energici.

„A fost o super vacanță. Să pleci cu cinci copii la munte, o adevărată provocare! Ne-am distrat foarte bine împreună și am avut noroc să găsim un hotel special, pe măsura nevoilor noastre și cu siguranță vom reveni”, a spus artista, potrivit CLICK.RO.

Dacă pentru mulți părinți o astfel de vacanță ar părea aproape imposibilă, Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, au reușit să găsească un echilibru și în ceea ce privește viața de familie.

Cei doi soți își împart sarcinile în mod egal când vine vorba de creșterea celor doi copii- Nicolas și Amelie, iar atunci când unul dintre ei se simte copleșit, celălalt intervine.

„La noi în casă nu este o regulă cu sarcinile, gătim împreună cu cei mici, le facem baie, ne jucăm, dar se întâmplă ca, la un moment dat, unul dintre noi să clacheze – copiii, în schimb, niciodată (râde) – pentru că oboseala își spune cuvântul.

Atunci, celălalt intră de serviciu în schimbul doi și rămâne să continue activitățile. Apoi, schimbăm rolurile și tot așa, la foc continuu. Încercăm să fim odihniți și veseli când suntem cu ei, ca să le putem reda aceeași stare.

Copiii sunt suficient de inteligenți încât să-și dea seama imediat dacă ești obosit și își pierd răbdarea, devin mofturoși, nu le mai poți intra în grații. Așa că, oricât de epuizați am fi, prezența lor ne dă o stare de liniște și împlinire…”, povestea Elena Gheorghe într-un interviu pentru VIVA!

Vezi si: Adela Popescu și-a afișat burtica de gravidă, în costum de baie: „Fetiță? Băiețel?” | Demamici.ro

Vezi si: Alina Binder și Nicolae al României și-au botezat fetița. Imagini emoționante cu strănepoata Regelui Mihai I | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni