După 14 băieți, o familie din SUA sărbătorește venirea pe lume a unei fetițe | Demamici.ro

După 14 băieți, o familie din SUA sărbătorește venirea pe lume a unei fetițe. Un cuplu din Michigan este dovada vie a perseverenței. Kateri și Jay Schwandt au reușit să devină părinți de fetiță din a 15-a încercare și aproape 30 de ani.

Cuplul din Michigan are 14 fii: Tyler, Zach, Drew, Brandon, Tommy, Vinny, Calvan, Gabe, Wesley, Charlie, Luke, Tucker, Francisco și Finley, informează CNN. La începutul lunii noiembrie, familia s-a întregit cu cel de-al 17-lea membru, de data aceasta o fetiță: Maggie Jayne, care a venit pe lume cu o greutate de 3,4 kg.

După 14 băieți, o familie din SUA sărbătorește venirea pe lume a unei fetițe

„Suntem peste măsură de fericiți și extrem de încântați să-i urăm lui Maggie Jayne bun venit în familia noastră”, a declarat Jay Schwandt pentru Detroit Free Press.

„Anul acesta a fost unul memorabil din foarte multe puncte de vedere, dar Maggie este cel mai frumos dar la care puteam spera vreodată”.

Părinții Schwandts s-au căsătorit în 1993 după ce au început să iasă împreună încă din liceu. Acum, ambii au 45 de ani și nu sunt străini presei. Familia a ajuns pe prima pagină a publicațiilor tocmai datorită încercărilor repetate de a deveni părinți de fată. Mai mult decât atât, au avut și propriul show TV intitulat „14 Outdoorsmen”.

După nașterea celui de-al 14-lea copil, Finley, în 2018, cuplul a declarat că dacă vor mai avea un copil, nu vor dori să mai afle sexul din timpul sarcinii. „E un fel de joc pentru băieți și lor le place. Va fi fată, băiat? Dar dacă va fi fetiță?”.

Cel mai mare dintre băieți, Tyler Schwandt, în vârstă de 28 de ani a declarat presei că frații săi vor trebui să se obișnuiască să trăiască cu o surioară, mai ales când vine vorba despre capacul la toaletă.

Cei 17 membri ai familiei locuiesc la o fermă, în Lake View, iar în show-ul lor TV promovează diversele activități în aer liber.

Vezi si: O mama care a nascut 10 baieti la rand a adus pe lume si o fetita! | Demamici.ro

Vezi si: A nascut 10 copii in 10 ani: „Ador sa fiu insarcinata!” O zi din viata unei mamici eroine | Demamici.ro

Vezi si: Mamă cu 15 copii, din care 3 serii de gemeni, se pregătește să aducă pe lume bebe nr. 16: „Sunt cea mai fericită când sunt însărcinată” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

7 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

2 săptămâni