Șerban Copoț a devenit tătic pentru a treia oară. Soția lui a născut prima lor fetiță | Demamici.ro

Șerban Copoț a devenit tătic pentru a treia oară. Soția lui a născut prima lor fetiță. Șerban Copoț și soția lui, Roxana, au devenit din nou părinți. Miercuri, 18 noiembrie, familia artistului s-a mărit odată cu venirea pe lume a celui mai nou membru al familiei.

Roxana Copoț a născut prima lor fetiță. Micuța a primit nota 10 la naștere din partea medicilor.

Șerban Copoț a devenit tătic pentru a treia oară. Soția lui a născut prima lor fetiță

Familist convins, Șerban Copoț a împărtășit vestea cu toată lumea pe rețelele de socializare, loc în care artistul împărtășește multe momente memorabile trăite alături de familia lui.

Șerban Copoț, după cea de-a treia naștere a soției: „În astfel de momente, noi bărbații ne dăm seama cât de puternice sunteți voi, femeile!”

Șerban Copoț și Roxana au fost copleșiți de emoție în ziua în care s-a născut fetița lor, chiar dacă mai trecuseră prin această experiență de două ori până acum.

„Gata! La ora 07:40, iubita mea soție a adus pe lume o fetiță sănătoasă și frumoasă. Suntem tare mândri de tine mami și te iubim nespus. Sunt copleșit de emoție și recunoștință de câte ori mă gândesc că am avut noroc chior să ne întâlnim.

Ești o mamă de vis, blândă, caldă, oricând gata de sacrificii pentru familia ei. În astfel de momente, noi bărbații ne dăm seama cât de puternice sunteți voi femeile și această metamorfoză numită naștere vă transformă în ceva ce noi nu o să fim și nici nu o să înțelegem niciodată pe deplin – MAMA.

Închin un pahar în cinstea tuturor mamelor și închei prin a spune că „meseria de mamă este cea mai grea și mai nobilă dintre toate meseriile pământului”. P.S. Abia aștept să vă aduc acasă, iubitele mele”, a scris artistul în mediul online.

Prezentatorul TV este un familist convins și e tare mândru de cei doi băieți ai săi, Teddy ( 8 ani) și Alex ( 4 ani). Paternitatea a devenit chiar și o sursă de inspirație pentru Șerban Copoț.

De dragul copiilor săi, artistul a lansat în ultimii ani două cărți pentru copii.

Vezi si: Șerban Copoț, gânduri de tată: „Cei 7 ani de acasă pot fi șterși foarte ușor de 2 ani de anturaj prost” | Demamici.ro

Vezi si: Imagini adorabile cu Cabral și fetița sa, Namiko: „Zgâtia asta nu obosește niciodată!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

15 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni