Featured

Dragalasenie infinita intr-o sedinta foto profesionala – de ce am ales Little Sunshine Studio | Demamici.ro

Ti se intampla sa deschizi ochii noaptea si sa privesti omuletul nou pe care l-ai creat? Ti se intampla sa iti doresti sa poti sa-i pastrezi bebelusia intr-un bol, iar cand va creste si iti va fi dor de mirosul de laptic, de pielicica fina, de manutele grasute, sa iei cate un strop din toata dragalasenia lui din acest bol imaginar?

Orice mama pastreaza in sufletul ei sentimentele astea. Orice mama si-ar dori sa existe un buton de pauza sau de intoarcere in timp, in acele momente in care minunea ei radia inocenta, iubire neconditionata.

Tocmai pentru ca realizezi cat de repede trece timpul si cat de mult se transforma bebelusul de la o zi la alta, iti umpli telefonul cu mii de poze si filmulete.

Ti-ai dori sa imortalizezi fiecare grimasa, fiecare lucru nou pe care il invata. Primul dintisor, prima data cand a stat in fundulet, cand a mers de-a busilea, primii pasi…

Pentru ca mi-am dorit ca bebelusia Clarei sa fie scoasa in evidenta cat mai frumos, am decis sa-i facem o sedinta foto profesionala.

Ca orice mama, sunt foarte selectiva cand vine vorba despre Clara. Tocmai din acest motiv i-am ales pe Nicoleta si Bogdan.

Ce m-a facut sa aleg Little Sunshine Studio?

1. Rabdarea – Stiam ca Nicoleta si Bogdan sunt parinti, ca au rabdare cu cei mici, si ca sunt foarte buni.

2. Profesionalismul – Fotografiile lor au fost premiate la concursuri internationale, iar dedicarea lor se observa in pozele publicate pe site.

3. Promptitudinea – in programarea sedintei foto, in cat de repede au raspuns la intrebarile, mesajele pe care le-am trimis

4. Rapiditatea – in livrarea pozelor

5. Atentia pentru detalii – fiecare fotografie a fost atent selectata si prelucrata

Cum a decurs sedinta foto?

Dupa sedinta foto pe care am facut-o de Craciun, stiam deja ca avem de-a face cu un model putin mai dificil :). Sa va explic.

Clara refuza sa zambeasca in momentul in care isi schimba mediul si face cunostinta cu persoane noi. Asadar, provocarea a fost cu atat mai mare.

Am gasit foarte usor locatia. Studioul se afla intr-un apartament nou. Decorurile sunt diverse, iar Bogdan si Nicoleta le modifica in functie de preferintele clientilor, dar si in functie de tematica, anotimp etc.

Fie ca va doriti o sedinta foto din timpul sarcinii, cu bebelusul nou-nascut sau pur si simplu un set de fotografii cu micutul vostru, in care sa-i fie surprinse cele mai fine grimase si dragalasenia in toata splendoarea, puteti apela cu incredere la Little Sunshine Studio.

Daca nu ma credeti pe cuvant, uitati-va aici si convingeti-va singuri :).

Mi-a placut foarte mult faptul ca nu a trebuit sa-mi bat capul cu hainele. Cand am ajuns la studio, Nicoleta imi pregatise deja doua tinute pentru Clara, dar si o costumatie mama-fiica pentru pozele Mommy and me.

Eu zic ca rosul ne-a venit destul de bine.

Am fost foarte incantata de multitudinea de bentite din studio. Am ales accesoriile pe care le-am considerat potrivite pentru Clara si am inceput sedinta foto.

Bogdan a avut o rabdare fenomenala. Stie sa atraga atentia copiilor si sa comunice cu ei. Se simte ca este tata :).

In ciuda „fitelor” micutei printese, rezultatul a fost pe masura asteptarilor. Fotografiile vorbesc de la sine.

Asadar, pentru profesionalism, rabdare, caldura, recuzita, decoruri, va recomand, din suflet si cu toata increderea, Little Sunshine Studio.

Pentru a programa o sedinta foto ii puteti contacta pe Nicoleta si Bogdan pe mail: contact@littlesunshine.ro sau la telefon 0724358814.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

5 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

5 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână