Doctorii i-au scapat fetita in cap, la nastere. Micuta avea doar 1474 g. Sotul a filmat momentul VIDEO | Demamici.ro

Ziua in care un copil vine pe lume este una dintre cele mai grele, dar si cele mai fericite din viata unei mame. Iata ca lucrurile nu au stat chiar asa in cazul unei mame care si-a nascut fetitele gemene intr-un spital din Arizona, Statele Unite ale Americii.

Gravidei i s-a facut cezariana. Prima fetita scoasa din burta mamei a fost scapata de personalul medical in momentul in care o manevrau, imediat dupa nastere. Tatal a fost cel care a surprins secventele cu telefonul mobil. Micuta s-a ales cu hemoragie intracraniana de gradul I.

„Fetitele mele gemene au fost nascute pe 14 februarie 2019 la Chandler Regional Medical Center in Arizona, Statele Unite ale Americii. Fiica mea, Morgan, a fost scapata in cap din negrijenta personalului medical.

Nu am fost instiintata ca fetita a fost scapata si nici nu i s-au facut alte teste dupa lovitura. Vreau sa trag un semnal de alarma astfel incat sa nu se mai intample asa ceva si altor copii care vin pe lume in acest spital. Fetita a stat 12 zile in sectia de Neonatologie pentru ca s-a nascut cu 1474 de grame.

O ecografie la cap i s-a facut in ziua a 5-a de viata, insa nu am fost instiintata nici ca i s-a facut aceasta investigatie, nici in legatura cu rezultatele ei. Morgan are hemoragie de gradul 1 in partea stanga a creierului si nu sunt sigura daca acest lucru a fost cauzat de lovitura dupa ce a fost scapata in cap sau se datoreaza greutatii mici pe care a avut-o la nastere.

Am aflat rezultatele de la ecografie sambata trecuta cand am fost cu ea la un alt control. Va rog sa distribuiti video-ul pentru ca toata lumea sa vada ce mi s-a intamplat.

Sotul meu a fost cel care a filmat. Video-ul e scurt pentru ca continea imagini din timpul cezarienei, pe care le-am taiat. Nu cred ca cineva ar fi vrut sa vada secvente din timpul operatiei”, a fost mesajul postata de mama disperata.

Oamenii din mediul virtual au empatizat cu durerea mamei si au distribuit video-ul de zeci de mii de ori. Mesaje de sustinere, dar si de indignare au inceput sa curga la scurt timp dupa ce imaginile au fost facute publice.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni