Anca Serea, despre ce inseamna cu adevarat sa fii gravida. Schimbarile despre care multe mamici nu vorbesc | Demamici.ro

Anca Serea este una dintre cele mai in masura mamici din showbiz-ul romanesc sa dea sfaturi in materie de sarcini si copii. Sotia lui Adi Sina este insarcinata pentru a sasea oara si urmeaza sa aduca pe lume o fetita in luna iulie.

Prezentatoarea TV a impartasit in online sentimentele pe care le-a trait de-a lungul celor 5 sarcini si trairile pe care le are si acum, in timpul celei de-a sasea.

„Sarcina este un tumult de emotii, de multe ori contrastante, dar in acelasi timp minunate. Te poti confrunta si cu cateva zile si saptamani in care nu te simti chiar in al noualea cer, dar faptul ca o fiinta mica creste in interiorul tau iti da cumva aripi”, descrie sarcina Anca Serea pe blogul sau voios.ro.

In timpul sarcinii viitoarele mamici se concentreaza foarte mult pe marimea burticii, pe kilogramele in plus acumulate, pe mainile, picioarele umflate, durerile de spate, insomnii si alte lucruri mai putin placute. Putine sunt femeile care observa si beneficiile pe care sarcina le aduce. Anca Serea a vorbit tocmai despre aceste atuuri ale femeii insarcinate:

„Parul devine mai des si mai sanatos. In cel de-al doilea trimestru de sarcina vei observa o schimbare majora si vizibila cu privire la podoaba ta capilara. (…)

Unghiile iti vor creste mai repede. O schimbare mica, dar placuta care se datoreaza hormonilor prezenti in organismul gravidelor.

Un aspect stralucitor al tenului. Cunoasteti cu siguranta deja faptul ca tenul gravidelor pare cu adevarat radiant, iar pielea fetei pare sa straluceasca. Tot hormonii sunt implicati si in aceasta schimbare.

Sani mai mari. Nu mai este niciun secret faptul ca sanii ti se vor mari, pregatindu-se pentru alaptare. Cresterea lor se incadreaza intre 1-2 marimi, asa ca vei fi nevoita sa iti schimbi lenjeria intima”, scrie Anca Serea. Articolul in intregime il puteti citi AICI!

Anca Serea si Adi Sina s-au casatorit pe 6 noiembrie 2015 si au trei copii: Noah (6 ani), Ava (5 ani) si Moise (3 ani).

Anca Serea a mai fost casatorita o data cu afaceristul Filip Poplingher, insa a ramas vaduva la 28 de ani. Din aceasta casatorie, prezentatoarea TV mai are doi copii: pe David (17 ani) si Sara (10 ani).

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână