Știri

Declarațiile uluitoare ale femeii care a născut o fetiță fără să știe că este însărcinată: „Am rămas șocată, impresionată!” | Demamici.ro

Declarațiile uluitoare ale femeii care a născut o fetiță fără să știe că este însărcinată: „Am rămas șocată, impresionată!” În urmă cu numai câteva zile, o femeie a fost internată la spitalul din Târgu Jiu cu dureri mari de burtă, urmând a fi operată de hernie.

Însă, atunci când s-a trezit din anestezie, femeia a avut un șoc: medicii au anunațat-o că a născut o fetiță! Proaspăta mămică spune că lua anticoncepționale şi nu și-a imaginat că ar putea fi însărcinată.

Declarațiile uluitoare ale femeii care a născut o fetiță fără să știe că este însărcinată

„M-am trezit, mi-au spus că am o fetiță. Eu am zis „nu, am două fetițe!” Nu înțelegeam… Au zis că am născut o fetiță… Am rămas șocată, impresionată! Cum să am o fetiță? Eu tot le ziceam că am două… Nu realizam! Eu am două fetițe gemene acasă. Acum mai am o fetiță… ”, spune femeia de pe patul de spital, adăugând că acum se bucură de nașterea mezinei de a cărei existență nu a știut timp de nouă luni.

Între timp, polițiștii au deschis un dosar penal pentru neglijență în serviciu, iar medicii chirurgi de la spitalul unde a născut femeia amenință că renunță la gărzi pentru că nu le ia nimeni apărarea şi sunt anchetați.

„Din prima zi de sarcină până în ultima zi de sarcină sunt semne ale organismului pe care orice femeie, cu cea mai minimă educație sanitară și medicală ar trebui să le recunoască. Nu mai vorbim de trimestrul doi de sarcină când deja apar mișcările fetale. Îmi este foarte greu să cred că 3, 4, 5 luni de zile o femeie să nu își pună problema de ce îi crește abdomenul”, spune Marius Craina, profesor universitar și medic ginecolog în Timișoara.

Din fericire, atât proaspăta mămică de trei fete, cât și micuța nou-născută se simt bine, iar familia, după ce și-a revenit din șoc, le așteaptă pe amândouă acasă.

Femeia nu a știut că este însărcinată

Femeia, din localitatea Tismana, a ajuns la spitalul din Târgu Jiu cu dureri abdominale. După ce a fost consultată de medici, aceștia i-au pus diagnosticul de hernie. Femeia nu știa că este însărcinată în luna a 9-a, dar nici medicii care au consultat-o nu și-au dat seama.

Abia în momentul în care chirurgul a început operația, și-a dat seama că femeia este însărcinată, iar durerile erau, de fapt, ale nașterii.

În urma unei cezariene, s-a născut o fetiță sănătoasă de de 3,200 kg. Femeia mai are acasă 2 fete gemene, în vârstă de 16 ani. Conducerea Spitalului din Târgu Jiu a dispus o anchetă internă.

De asemenea, au fost sesizate DSP Gorj, Colegiul Medicilor Gorj și Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate.

Sursa FOTO simbol: Unsplash

Vezi și: Gravidă în 9 luni din Târgu Jiu, operată de hernie. Medicii au văzut fătul abia în timpul operației | Demamici.ro

Vezi și: O femeie din Târgu Neamț a născut prin cezariană, acasă, operată de soţ şi soacră | Demamici.ro

Vezi și: O femeie a născut pe trotuar, în fața spitalului din Urziceni. Cum justifică managerul spitalului evenimentul | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni