Mămici și tătici celebri

Alina Ceușan pleacă cu tot cu copil la filmările „Love Island”. Băiețul va merge la grădiniță în Tenerife: „Eu și Rock am fost împreună de când s-a născut” | Demamici.ro

Alina Ceușan pleacă cu tot cu copil la filmările „Love Island”. Băiețul va merge la grădiniță în Tenerife. Alina Ceușan a fost cooptată în echipa ProTV și a fost aleasă să fie gazda noului show „Love Island” din această toamnă.

Filmările emisiunii vor avea loc departe de România, tocmai în Tenerife, însă acest lucru nu a reprezentat un obstacol pentru mămica influenceriță. Alina Ceușan își va petrece aproximativ 2 luni departe de casă, iar din acest motiv, ea a decis să plece împreună cu familia ei.

Alina Ceușan, care se bucură de o notorietate crescută în online, este mama unui băiețel, rodul iubirii dintre ea și soțul său, Raul Tișa. Juniorul familiei, Rock, urmează să împlinească vârsta de 3 ani în septembrie.

Alina Ceușan pleacă cu tot cu copil la filmările „Love Island”. Băiețul va merge la grădiniță în Tenerife

Într-un interviu recent, Alina Ceușan a dezvăluit că are deja planul pus la punct pentru următoarea perioadă petrecută pe meleaguri exotice.

Ea a decis să plece împreună cu micuțul Rock în noul proiect din care face parte. Cât timp vedeta se va afla la filmări, copilul va merge la o grădiniță în Tenerife, pe care a și ales-o deja.

„Știți bine că eu și Rock am fost împreună de când s-a născut, peste tot, în toate proiectele. Cred că primul lui zbor a fost la 2 luni pentru o campanie în București. Mergem împreună și de data asta, vom pleca împreună și timp de 2 luni vom locui în Tenerife.

Deja i-am căutat și grădiniță acolo, cursuri de înot, engleză știe deja, iată că l-a ajutat această pregătire și, cu siguranță, o să învețe și spaniolă cât stăm acolo.

Mergem împreună cu familia, cu echipa. Suntem o echipă mai mare și din zona de producție de online, de pe net, ale noastre și fără ei nu aș putea să fac tot ceea ce fac și bineînțeles pe Rock trebuie să îl am alături. Face 3 ani pe 15 septembrie”, a declarat ea pentru playtech.ro.

Întrebată dacă va apela și la serviciile unei bone, influencerița a spus că își va pune baza exclusiv pe asistenta ei, Bianca: „Va fi cu mine asistenta mea, Bianca, ea se va ocupa și de Rock, îl va duce la grădiniță și în zilele libere vom fi împreună sută la sută.”

Alina Ceușan: „Toate mamele știu că din momentul în care copilul s-a născut, în fiecare zi îți vei face griji pentru el”

Alina Ceușan a continuat să își dezvolte cariera, chiar și după ce a devenit mamă.

Deși poate fi greu să fii solicitată ca persoană publică și totodată să îi dedici timp copilului, influencerița spune că a reușit să găsească un echilibru, iar acest lucru s-a datorat și bunicilor copilului, care i-au fost alături.

Am timp, pentru că am și ajutor. Avem bunicii care ne ajută și ei foarte mult. Am simțit să îmi păstrez și zona de business și zona de carieră. Nu am luat acei doi ani de stat acasă, am lucrat destul de devreme. Consider că am timp pentru mine și îmi fac timp. Însă, atunci când sunt cu el, prefer să fiu doar cu el și să nu fiu distrasă de alte lucruri.

Iar când sunt la job, nu vreau să mă gândesc la viață de acasă. Sunt lucruri care mă distrag. Am primit o poză înainte de eveniment și mi s-a făcut dor de el. Toate mamele știu că din momentul în care copilul s-a născut, în fiecare zi îți vei face griji pentru el, într-o direcție sau în altă, și te gândești la el în fiecare moment.”, a declarat Alina Ceuşan pentru un post de televiziune.

Vezi si: Alina Ceușan, poze în lenjerie intimă la 3 luni după naștere: „Încă mai am de dat jos câteva kg!” | Demamici.ro

Vezi si: Alina Ceușan: „Am vrut să vedeți fotografii reale. Așa arată corpul meu la două zile după ce-am născut!” | Demamici.ro

Vezi si: Alina Ceușan și-a arătat abdomenul la câteva zile după naștere. Cum i s-a părut recuperarea după cezariană | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

6 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni