„De ce nu faci un copil?” Ce răspuns a dat Delia ultima dată când a fost întrebată de copii | Demamici.ro

„De ce nu faci un copil?” Ce răspuns a dat Delia ultima dată când a fost întrebată de copii. Delia Matache are 39 de ani, o carieră muzicală și de televiziune de succes, iar în timpul dintre filmări și proiecte, artista adoră să călătorească, să descopere lumea.

Un copil nu s-a aflat până acum pe lista de priorități a artistei, iar acest lucru a ridicat un semn de întrebare în rândul opiniei publice.

Nu de puține ori, Delia a fost aproape pusă la zid sau comparată cu sora ei mai mică, Oana, care este deja mamă a doi copilași.

La rândul ei, nici Delia nu a făcut un secret din a-și arăta nemulțumirea față de oamenii care o întreabă cu insistență când va deveni mamă.

„De ce nu faci un copil?” Ce răspuns a dat Delia ultima dată când a fost întrebată de copii

„Când faci un copil?”, este întrebarea care o urmărește de câțiva ani pe Delia, întrebare pe care artista o consideră deplasată.

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate.

Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului’, a mărturisit cântăreața, recent, pentru revista Unica.

Lipsa copilului nu este egoism. Poate ascunde și probleme medicale

Deși artista nu a susținut că ar avea vreun fel de problemă medicală, ea a ținut să puncteze faptul că o astfel de întrebare poate pune presiune asupra cuiva, mai ales dacă acea persoană nu poate rămâne însărcinată din motive medicale.

„Întrebarea asta e standard, cred că e «made in Romania». Nu cred că oamenii pe străzile din Londra te întreabă când faci un copil. Nu mă apasă, dar la un moment dat s-ar putea să mă confuzeze foarte tare.

S-ar putea să nu pot să-mi dau seama dacă este cu adevărat dorința mea să fac un copil sau vreau să fac asta pentru că am crescut cu senzația că trebuie. Și eu cred că nu trebuie nimic’, mai spunea Delia.

Totuși, Gina Matache, mama Deliei, a vorbit într-un interviu despre anumite probleme medicale cu care fiica ei cea mare s-ar confrunta.

„În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil’, a mărturisit Gina Matache într-o emisiune TV.

Deși nu a devenit mamă, Delia adoră copiii și are o relație extrem de apropiată cu cei doi nepoței ai săi, juniorii surorii sale. Artista îi răsfață pe cei mici ori de câte ori are ocazia.

„Deliei îi convine situația de a fi mătușă mai mult decât de a fi ea mamă. Ar fi mai complicat. Așa vine în vizită, îi vede, e topită după ei”, declara, în urmă cu ceva timp, Oana Matache pentru Click!.

Vezi si: Jurnalista Adriana Stere, însărcinată cu al cincilea copil: „Eu știu să fac cel mai bine știri și copii” | Demamici.ro

Vezi si: Să aduci viață, în mijlocul pandemiei. Jurnalista Carmen Moise, diagnosticată cu Covid-19 înainte de a naște gemeni | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni