Mămici și tătici celebri

David, fiul cel mare al Ancăi Serea, a împlinit 21 de ani. Fotografie emoționantă mamă-fiu: „Sunt mândră de el” | Demamici.ro

David, fiul cel mare al Ancăi Serea, a împlinit 21 de ani. Fotografie emoționantă mamă-fiu: „Sunt mândră de el”. David, fiul cel mare al Ancăi Serea, a împlinit de curând vârsta de 21 de ani.

Tânărul este cel care a făcut-o pe Anca Serea să simtă pentru prima dată emoția de mamă, un sentiment pe care prezentatoarea TV avea să-l îndrăgească enorm. În luna martie, David a fost sărbătorit în familie, iar mama lui i-a făcut și o urare publică emoționantă, mărturisind și cât de mândră a făcut-o David să se simtă, în toți acești ani.

David, fiul cel mare al Ancăi Serea, a împlinit 21 de ani. Fotografie emoționantă mamă-fiu: „Sunt mândră de el”

„21 de primăveri care au trecut pe negândite. David, fiul meu cel mare, un Berbec veritabil, tenace, extrem de inteligent, sensibil și bun, este aniversatul zilei de astăzi în familia noastră.

Profit de ocazie să îi spun că sunt mândră de el, pentru că a avut întotdeauna puterea și determinarea să își urmeze visele, că nu s-a abătut de la principiile de viață pe care și le-a fundamentat și că a reușit să își păstreze sufletul bun și curat în ciuda vremurilor pe care le trăim.

Să nu uiți că îți voi fi alături orice s-ar întâmpla! La mulți ani, David! Te iubim enorm și te îmbrățișăm tare! #happybirthday #21 #timepassingtoofast #myyoungman#specialday @davidserea”, a scris Anca Serea, în urmă cu puțin timp, pe pagina personală de Instagram.

David, fiul cel mare al Ancăi Serea, a împlinit 21 de ani. David este primul copil al Ancăi Serea, din căsnicia cu regretatul ei partener, Filip Poplingher. Cei doi au avut împreună doi copii, David și Sarah, iar în 2010, Anca Serea a trăit un puternic șoc emoțional, după ce bărbatul s-a stins în 2010, din cauza leucemiei.

David, fiul cel mare al Ancăi Serea, a împlinit 21 de ani. Anca Serea, viața de mamă cu 6 copii: „Ei sunt cu adevărat luminile mele călăuzitoare”

După pierderea tragică a soțului ei, Anca Serea și-a regăsit liniștea și fericirea alături de artistul Adi Sînă. Cei doi au împreună 4 copii, iar astfel familia lor a devenit una dintre cele mai numeroase din showbiz.

Adi Sînă i-a adoptat cu inima deschisă și pe David și Sara, copiii din prima căsnicie a Ancăi Serea și s-au dedicat cu mult devotament vieții lor de părinți.

Viața de mamă cu 6 copii este un continuu proces de învățare și auto-descoperire pentru Anca Serea, după cum chiar ea a mărturisit.

”Ne-am obișnuit să credem ca noi, cei mari, suntem cei care învățăm copiii cum să gândească, cum să vorbească, cum să se comporte. Că noi adulții facem educație. În calitate de mamă de șase copii descopăr aproape zilnic lucruri noi care îmi sunt „predate” de copii, sau mai bine zis reamintite. Cei mici ne învață lucruri mult mai importante.

Ne învață cum să ne minunăm de lumea înconjurătoare, atât de plină de bogății și de experiențe superbe. Ne învață cum să iubim și să ne bucurăm necondiționat, deschizându-ne sufletele cât de larg putem. Ne învață cum să nu judecăm, cum să cântăm de dimineață până seară, cum să sărim în bălțile de pe trotuar.

Sunt atât de recunoscătoare că sunt mamă și pot trăi toate acestea și multe altele alături de copiii mei. Căci ei sunt cu adevărat luminile mele călăuzitoare”, a povestit Anca Serea despre copiii ei, pe rețelele de socializare.

Vezi și: Anca Serea, mamă de 6 copii, și-a sărbătorit cel mai mic băiețel: „Parcă ieri era un bebeluș care gângurea și mă privea cu ochi mari” | Demamici.ro

Vezi și: Anca Serea, mesaj pentru mamicile care vor sa nasca prin cezariana: „Va implor sa reconsiderati!”

Vezi și: Anca Serea, despre ce inseamna cu adevarat sa fii gravida. Schimbarile despre care multe mamici nu vorbesc | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni