Dana Rogoz, aniversare de 7 ani pentru băiețelul ei. Micuțul Vlad s-a născut de Mărțișor | Demamici.ro

Dana Rogoz, aniversare de 7 ani pentru băiețelul ei. Micuțul Vlad s-a născut de Mărțișor. Este sărbătoare mare în familia Danei Rogoz, odată cu venirea primăverii.
De 1 Martie, băiețelul actriței a împlinit vârsta de 7 ani.

Micuțul Vlad i-a oferit mamei sale cel mai frumos mărțișor în anul 2014, atunci când sufletul lui a întregit familia actriței și a soțului ei, regizorul Radu Dragomir.

Dana Rogoz, aniversare de 7 ani pentru băiețelul ei. Micuțul Vlad s-a născut de Mărțișor

„La ora 8 seara, intr-o sambata, chiar de Ziua Martisorului, s-a nascut primul meu copil. A venit mai repede decat data in care programasem cezariana, dar totusi la termen, sanatos si fortos, impresionandu-ne pe mine si pe Radu cu tipetele sale de bun venit. Ce am simtit in acele momente a fost o emotie cu totul noua, o bucurie coplesitoare, nebanuita, care facea ca lacrimile sa imi tasneasca din ochi, intr-un bocet de fericire. Da, bocet de fericit, acest oximoron amuzant, pe care poate ca si alte mame il inteleg”, a scris Dana Rogoz pe BLOGUL EI.

Experiența maternității a fost una atât de magică pentru Dana Rogoz, încât mărturisește cu sinceritate că „nu imi mai aduc aminte cum eram eu „ne-mamă”.

De 1 Martie, Dana Rogoz a postat o fotografie cu micuțul Vlad, surprins pe terasa Muzeului Național de Artă Contemporană din București.

„60/365 La ora asta, acum 7 ani, il tineam deja in brate. Nu exista cuvinte pentru tot ce simteam. Iubire, uimire, bucurie… toate intr-un bocet de fericire”, este mesajul scris în dreptul fotografiei.

Dana Rogoz, despre primii 7 ani de acasă ai copilului

Actrița a derulat ultimii 7 ani din viața ei, de când a devenit mamă pentru prima oară. Deși se vorbește adesea de importanța primilor 7 ani de viață ai copilului și educația lor, mămica Dana Rogoz a ajuns la o concluzie surprinzătoare:

„Am crezut ca in „primii 7 ani de acasa”, eu trebuie sa il invat pe Vlad un fel de ABC al vietii. Dar cred ca mai multe lucruri am invatat eu despre viata si m-a invatat el pe mine, decat invers. Pentru ca de 7 ani sunt intr-un continuu proces de autocunoastere, pentru a-l cunoaste pe el, vad si inteleg lumea altfel, ca el sa poata deschide ochii inspre ea, iubesc, ma bucur, visez, mi-e frica, traiesc totul mai intens, mai curat, mai adevarat, ca sa ii inteleg mai bine nevoile si trairile (…)

Vlad, esti minunat. Ne fascinezi. Iarta-ma daca am gresit deja in acesti „7 ani de acasa”, dar sper sa o reglam mai tarziu. Nu stiu cum as putea sa iti multumesc indeajuns pentru tot ce m-ai invatat pana acum, pentru tot ce mi-ai oferit.

La multi ani, Vlad! Uite asa au trecut cei 7 ani…”

În anul 2020, Dana Rogoz și Radu Dragomir și-a mărit familia, odată cu venirea pe lume a fetiței lor, Lia Elena.

Vezi si: Dana Rogoz și-a botezat fetița! Imagini superbe de la petrecerea Liei Elena | Demamici.ro

Vezi si: Dana Rogoz a născut. Prima fotografie cu micuța Lia Elena | Demamici.ro

Vezi si: Dana Rogoz, despre regulile pe care le aplica in educatia fiului sau: „Am inceput sa spun NU ferm!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

4 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

4 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

6 zile