Cum l-a convins Andreea Mantea pe David sa renunte la suzeta! Chiar el a aruncat-o la gunoi VIDEO| Demamici.ro

Cum l-a convins Andreea Mantea pe David sa renunte la suzeta

Andreea Mantea l-a convins pe fiul ei, David, sa renunte la suzeta. Micutul de aproape 4 ani a parut usor de induplecat. David si-a scos suzeta din gura si a aruncat-o cat a putut. Mama lui a insistat sa o duca la gunoi, moment in care baietelul s-a conformat si i-a facut Andreei pe plac.

Andreea Mantea: O dam jos? Hai s-o dam jos, hai s-o aruncam!

David nu a stat prea mult pe ganduri si a aruncat suzeta pe jos.

Andreea Mantea: Ce-ai facut, mai nene? Chiar ai aruncat-o? Eu nu am alta sa-ti dau. N-o mai iei de acolo, n-o mai iei de acolo. Eu ziceam s-o aruncam de tot. Hai s-o aruncam de tot la cosul de gunoi, vrei? S-o aruncam la gunoi.

David si-a luat suzeta si a dus-o in bucatarie, la cosul de gunoi. Inainte de a o arunca si-a luat ramas-bun de la ea, pupand-o. Fara sa clipeasca micutul a trantit-o in gunoi si si-a vazut de treaba.

Andreea Mantea era in culmea fericirii si nu-i venea sa creada. Bucuria prezentatoarei TV nu a fost de durata, caci in cateva ore, David a pornit un „concert” de zile mari realizand ca s-a despartit de pretiosul obiect.

Cum a aflat Andreea Mantea ca este insarcinata

Din momentul in care David a venit pe lume, viata Andreei Mantea s-a schimbat in totalitate. Prezentatoarea TV este o femeie fericita si implinita, iar baietelul adorabil ii umple viata cu fericire in fiecare zi de aproape 4 ani.

Andreea Mantea a povestit cum a aflat ca este insarcinata. Vedeta TV era la volan in momentul in care un sofer neatent a facut o manevra brusca. Speriata, Mantea si-a dus instinctiv mana la burta. Acela a foat momentul in care a realizat ca o alta viata se dezvolta in interiorul ei, viata lui David.


 

 

 

 

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni