Uncategorized

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Jurnalista nu a putut avea copii din cauza unor erori medicale | Demamici.ro

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Jurnalista a fost gasita fara suflare in locuinta sa. Surse din ancheta sustin ca o vecina a fost cea care a sunat la 112. In scurt timp, oamenii legii au ajuns la locuinta sa dintr-un complex rezidential din comuna Tunari.

„In cursul acestei seri, in jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a fost sesizat de catre o femeie cu privire la faptul ca vecina ei nu a mai fost vazuta de aproximativ trei saptamani. In urma sesizarii, politistii orasului Otopeni au intrat in imobilul respectiv unde au gasit o persoana decedata care nu prezenta urme vizibile de violenta. Urmeaza sa se efectueze expertiza medico-legala”, au transmis politistii intr-un comunicat, potrivit observator.tv.

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Jurnalista nu suferea de vreo boala cronica

„A fost gasita in pat, decedata de ceva vreme. Nu a murit astazi. Apropiatii nu au mai vazut o de ceva vreme. Nu suferea de vreo boala cronica. Medicul legist este asteptat acum la ea acasa”, Sergiu Cora.

Cristina Topescu a venit in ajutorul parintilor ai caror copii au disparut de acasa

Jurnalista Cristina Topescu s-a implicat activ in campania „Stop indiferentei”, o campanie de mediatizare a problemei copiilor disparuti din Romania.

„Încercăm să-i ajutăm pe părinţii care şi-au pierdut copiii. Cred că pierderea unui copil este cel mai dureros lucru pentru un părinte. Cu sprijinul Centrului Român pentru Copii Dispăruţi, încercăm să alinăm durerea părinţilor şi să-i ajutăm să-şi regăsească copiii. Se spune că cel mai îngrozitor lucru din lume este să-ţi moară copilul.

Durerea nu poate fi cuantificată, dar cred că incertitudinea în care se află părinţii a căror copii au dispărut este mai greu de suportat decât certitudinea morţii copilului. Prin această campanie vrem să sensibilizăm oamenii, să se gândească şi la cei care suferă şi să spună „Stop indiferenţei!”, spunea Cristina Ţopescu in urma cu cativa ani, potrivit adevarul.ro.

Cristina Topescu nu a putut avea copii din cauza unei erori medicale

Cristina Topescu si-a dorit copii, insa din cauza unor erori medicale nu a putut deveni mama.

„Cred ca raspunsul ăsta la alta trasnaie a fb lui nu e întâmplător. Eu n am copii decât ai altei specii. Pentru ca și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist.

Mi-am dorit mult copii, dar o greseala medicala, chiar doua, au facut imposibila dorința asta a mea mare. Mi-as fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc sa formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Raspunsul la întrebarea asta, insa, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatal meu, nu sunt singură.

Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatal meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut copilul lui. Într-o viată viitoare sper sa fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, a scris Cristina Țopescu.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână