Cristina Spătar, pe masa de operație. A vrut să scape de grăsimea de pe abdomen acumulată în timpul sarcinilor VIDEO | Demamici.ro

Cristina Spătar, pe masa de operație. A vrut să scape de grăsimea de pe abdomen acumulată în timpul sarcinilor. Cristina Spătar nu a lăsat niciodată să se înțeleagă cum că ar avea vreo nemulțumire legată de corpul ei. Cu toate acestea, vedeta a făcut o vizită la cabinetul medicului estetician.

Cristina Spătar: „Îmi doresc de foarte mult timp să elimin plusul ăsta pe care il punem odată cu vârsta și mai ales după naștere. Mi-am făcut poze și voiam să-i arăt domnului doctor unde sunt nemulțumirile mele.

Am aripioare, am șolduri… Eu vreau să fiu mică în talie. E și un pic mai multă celulită, dar asta este. Plus că după naștere am un plus aici (n.r. – la burtă) de te doare capul. Toată lumea care mă vede îmi zice că sunt foarte slabă, dar nu e așa. Știm să le mascăm (n.r. – defectele)”.

Călin Doboș, medic estetician: „Talia o putem accentua. Excesul de grăsime de pe abdomen, de asemenea putem să-l reducem și aripioarele de asemenea. Trebuie să fim atenți că dacă le îndepărtăm prea tare capătă o formă masculinică, se îngustează prea mult bazinul.”

Cristina Spătar, pe masa de operație. Aida și Albert nu și-au susținut mama atunci când au aflat ce urmează să facă

Aida și Albert nu înțeleg de ce mama lor trebuie să treacă printr-o operație. Albert i-a spus Cristinei că este egoistă, că se gândește doar la ea și că îî este frică ca nu cumva să nu se mai trezească din anestezie.

Cristina Spătar: „Băiețelul meu îmi zice: mami, dar de ce pleci la spital? Ce-ți faci la burtă? Dar de ce trebuie că nu ești grasă? Îmi zice că sunt egoistă. Dacă nu te mai trezești? A spus că sunt egoistă și că sunt o lașă că mă gândesc la mine. I-am spus că trebuie să mă gândesc și la mine că prea m-am pus pe locul 2 întotdeauna.”

Pregătirea pentru operația de remodelare a taliei prin lipoaspirație a fost una minuțioasă. Medicul a desenat fiecare centimetru din zonele pe care Cristina le-a dorit schimbate. Electrocardiograma a fost ultimul pas pe care Cristina Spătar a trebuit să-l facă înainte de operație.

„Am emoții. Cu ani în urmă când am mai avut o intervenție am avut mari dureri de cap. Sper să mă mai trezesc și să fie bine.”, a declarat Cristina Spătar înainte să intre în operație.

Vezi si: Augustin Viziru, despre noua lui viață de tătic: „Îmi crește inima când o văd” | Demamici.ro

Vezi și: Cum arată acum fetița de etnie romă adoptată de Dana Nălbaru și Dragoș Bucur | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni