Uncategorized

Doi frați, în vârstă de 1 si 3 ani, s-au înecat după ce au căzut în piscina familiei | Demamici.ro

Doi frați, în vârstă de 1 si 3 ani, s-au înecat după ce au căzut în piscina familiei. Hunter George Smith, 3 ani, si Hayden Lewis Smith, 1 an, au fost scoși din piscină în curtea casei familiei lor pe Whiteman Avenue din Uniontown, în jurul orei 7:20.

Poliția și salvatorii au fost chemați la domiciliu și au încercat să resusciteze copiii mici la locul accidentului și pe drumul spre Spitalul Uniontown, dar decesul celor mici a fost pronuntat la spital.

Mătușa băieților, Debbie Smith, în vârstă de 46 de ani, care are custodia copiilor, a declarat pentru KDKA că băieții erau în grija a două rude adolescente atunci când incidentul s-a întâmplat, în timp ce ea era la lucru.

Doi frați, în vârstă de 1 si 3 ani, s-au înecat după ce au căzut în piscina familiei

Matușa lor, în vârstă de 16 ani, Abbie Smith, s-a întors din tabără și le-a pregătit baieților o baie înainte de culcare.

Bunica a spus că cei mici au ieșit din casă, s-au plimbat pe lângă piscină, au urcat pe trepte și apoi au căzut, a raportat WTAE. Autoritățile investighează modul în care băieții au ajuns în piscină.

Bunica a declarat pentru Pittsburg Tribune-Revue că bunicul lor, Franklin Hough, și mătușa Hannah Smith, au fost cei care au recuperat copiii din apă.

Frankie l-a pus pe masă pe unul dintre copii pentru a-i acorda primul ajutor.„Am fugit. Am fugit. Apoi am văzut-o pe Hunter pe masă” a spus mătușa adolescentă pentru Tribune-Review.

„Lui Hunter și Hayden le plăcea să se joace cu jucării, să mănânce și să privească Spider-Man și Batman”, a spus matușa lor de 16 ani. Se pare că erau aproapiați și întotdeauna își dădeau îmbrățișări.

Nimic nu anunța tragedia care urma sa loveasca familia. La inceputul lunii iunie, familia a dat o petrecere cu tematica „Spider-Man” pentru ziua de naștere a copilasului de 3 ani care era pregătit să înceapă grădinița în luna august.

Înecatul este principala cauză de deces pentru copiii cu vârsta între 1 și 4 ani. Aproximativ 57% din înecuri apar în piscine.

Vezi si: Povestea emotionanta a baietelului curajos care si-a salvat surioara de 2 ani de la inec | Demamici.ro

Copiii mor prin inecare in mod silentios. Parintii nu-si dau seama cand se intampla totul

In foarte multe cazuri de deces prin inec la cei mici, parintii sunt in preajma, la cativa pasi, insa nu au idee ca acestia mor langa ei.

Iar motivul il constituie faptul ca nu stiu exact la ce sa se uite, pentru ca acestia considera ca inecul este violent si galagios.

Vezi continuarea articolului AICI!

Share

Articole recente

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

20 de ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

7 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

2 săptămâni