Știri externe

Cher își amintește că a suferit primul dintre cele 3 avorturi spontane la 18 ani: „Urlam de durere” | Demamici.ro

Cher a suferit 3 avorturi spontane. Cher împărtășește povestea ei despre pierderea sarcinii, pe fondul consecințelor istorice ale Curții Supreme de Justiție a procesului Roe v. Wade.

Într-un tweet de luni seară, legenda muzicii a dezvăluit că a suferit trei avorturi spontane când era mai tânără, primul la doar 18 ani.

„Eram singură în casa noastră”, a scris Cher, acum în vârstă de 76 de ani. „Sonny Bono a venit acasă și plângeam și mă legănam pe podea. Când am mers la doctor, țipam de durere. Nici măcar nu m-am putut opri în lift”, a continuat ea. Doctorul m-a trimis direct la spital și am intrat imediat în operație. Ce mi s-ar fi întâmplat azi 😭”

Cher a suferit 3 avorturi spontane

Povestea lui Cher vine la câteva săptămâni după decizia lui SCOTUS de a anula Roe v. Wade, decizia de referință din 1973 care a acordat femeilor dreptul la avort în fiecare stat.

Hotărârea inversează precedentul de aproape 50 de ani și va schimba complet peisajul drepturilor de reproducere ale femeilor, dând statelor individuale puterea de a decide dacă să permită procedura. Se estimează că aproape jumătate din țară va adopta interdicții aproape totale în lunile următoare. Decizia va diviza țara, majoritatea statelor albastre permițând avortul și majoritatea statelor roșii limitându-l sever, conform PEOPLE.

Cher a fost deschisă pe rețelele de socializare cu privire la poziția ei pro alegere de a avorta și a postat pe Twitter la primele ore ale dimineții: „Femeile suferă și sângerează, în timp ce doctorii se uită sau sunt trimise acasă și complicațiile lor le vor trimite direct în mormânt.”

Cher a suferit 3 avorturi spontane. Camera Reprezentanților a adoptat vineri două proiecte de lege care ar proteja accesul la nivel național la asistența medicală reproductivă, inclusiv la avort, ca răspuns la decizia Roe v. Wade de luna trecută.

Cher are doi copii: Chaz Bono, cu Sonny (fostul soț al lui Cher a murit în 1998 la vârsta de 62 de ani) și Elijah Blue Allman, cu cel de-al doilea soț Gregg Allman (a murit în 2017, la vârsta de 69 de ani). Chaz s-a născut fetiță, Chastity Sun Bono, însă la maturitate a ales să-și schimbe sexul. Intervenția chirurgicală a avut loc în 2008, iar astăzi Chaz arată ca un bărbat în toată regula. Solist şi chitarist al trupei rock Deadsy, fiul cel mic al lui Cher cântă cu mama sa încă de la vârsta de 13 ani. Acesta a bifat și o apariţie în celebrul videoclip al artistei, „If I Could Turn Back Time”.

Vezi și: Mădălina, despre nașterea în Germania: „Aici avortul nu este o opțiune, iar nașterea prin cezariană nu este o fiță” | Demamici.ro

Vezi și: Despre avort cu parintele Vasile Ioana. Ce se intampla cu sufletul pruncului ucis si cum poate fi ajutat VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

13 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni