Mămici și tătici celebri

Celia, prima fotografie alături de fetița nou-născută: „Scumpa mea, Sara Maria, inima noastră îți aparține!” | Demamici.ro

Celia, prima fotografie alături de fetița nou-născută: „Scumpa mea, Sara Maria, inima noastră îți aparține!” Artista a reușit anul acesta să își împlinească un vis pe care îl avea de multă vreme, și anume, să-și mărească familia cu încă un copil.

La aproape 10 ani de la când a născut prima dată, Celia și soțul ei au devenit și părinți de fetiță. Micuța s-a născut în luna februarie a acestui an, iar de atunci, inima artistei s-a umplut de bucurie.

Recent, Celia a realizat o ședință foto alături de întreaga familie, iar junioara Sara Maria a fost vedeta principală.

Celia, prima fotografie alături de fetița nou-născută: „Scumpa mea, Sara Maria, inima noastră îți aparține!”

„Scumpa mea 🤍Sara Maria🤍, inima noastră îți aparține pentru totdeauna! În numărul din această lună al Revistei @vivaromania a apărut primul nostru pictorial, familia mea completă, împlinită și binecuvântată de Dumnezeu.

Acum 15 ani am bătut recorduri stând mai bine de o lună pe locul 1 în topuri, și mă gândeam „wow, ce realizare”, însă cea mai mare realizare a mea sunt ei… copiii mei, familia mea, totul meu!”, a scris Celia în dreptul fotografiei cu fetița.

Familia înainte de toate. Celia: „Trăiți cu inima și veți trece altfel peste toate valurile vieții!”

Pentru Celia, familia este cea mai importantă, iar maternitatea a făcut-o să-și prioritizeze altfel lucrurile din viață.
Iar venirea pe lume a micuței Sara Mara a fost cu atât mai emoționantă, cu cât în urmă cu 3 ani, artista a rămas marcată de pierderea unei sarcini pe care și-o dorea enorm.

Astăzi, Celia zâmbește fericită alături de cei doi copii, Angelo Ioan și Sara Maria, și soțul ei, Ardeli Ancuța, omul alături de care a reușit să-și clădească familia fericită pe care o are în prezent.

„Familia… lumea noastră mică, născută din iubire ! ❤️❤️❤️ Am venit pe lumea aceasta ca să gust iubirea, să experimentez acest minunat sentiment, iar voi mi-ați oferit cadoul vieții!”


„E ceva mai frumos decât sentimentul că aparții unui mic trib născut din iubire? Poate sunt eu prea sentimentală, însă… am ales să trăiesc cu inima! Se spune că atunci când nu ești mulțumit de ceea ce mintea și ochii văd, e bine să cobori în inimă și privește de acolo, inima știe să se bucure de lucruri simple, ea știe să aleagă prioritățile, ea crede, iartă și iubește! Trăiți cu inima și veți trece altfel peste toate valurile vieții!

Dumnezeu să vă fie îndrumare și protecție tuturor! ❤️🙏❤️ căci Dumezeu e temelia în iubire!”, a mai transmis Celia pe Instagram.

Vezi și: Celia a născut pentru a doua oară. Ce nume special a ales pentru fetița ei | Demamici.ro

Vezi si: Celia, primele imagini cu burtica de gravidă. Artista de 37 de ani este însărcinată din nou | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni