Ce frumos e David Cristian, băiețelul Amnei! Artista a făcut multe sacrificii de dragul lui | Demamici.ro

Ce frumos e David Cristian, băiețelul Amnei! Artista a făcut multe sacrificii de dragul lui. Amna, pe numele ei real Cristina Andreea Mușat, a acceptat provocarea „Survivor” și a intrat în echipa Faimoșilor. Cântăreața a fost pusă față în față cu una dintre cele mai mari frici pe care le are: frica de apă.

Amna nu știe să înoate, iar acest impediment i-a adus multe dezavantaje în competiție. Iată că artista a ajuns să fie prima nominalizată spre eliminare din echipa roșie. Amna nu și-a asumat riscuri inutile în competiție și a ales să fie echilibrată de dragul băiețelului ei care o așteaptă acasă.

Ce frumos e David Cristian, băiețelul Amnei! Artista a făcut multe sacrificii de dragul lui

Amna își crește singură băiețelul de 6 ani jumătate. David Cristian este cel care îi dă putere atunci când îi este mai greu. Plecarea în Dominicană a fost cu atât mai dificilă pentru ea, cu cât artista nu a stat niciodată despărțită de copilul ei. În ciuda dificultăților pe care le-a întâlnit, Amna a încercat să-și educe fiul astfel încât să fie cât mai independent.

Amna: „El vrea să doarmă cu mine, vrea să stea cu mine. Eu încerc să-i explic că e bine să avem și prieteni diferiți, nu să umblăm numai unul cu celălalt, dar seara stăm împreună și dormim împreună, pentru că nu petrecem timp suficient pe timpul zilei și eu cred că e foarte sănătos pentru copil să stai cu el.”

Amna a divorțat în 2019

Amna: „Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, aşa că vă confirm faptul că am divorţat.

Ca şi până acum, îmi doresc ca tot ce ţine de viaţa mea personală să rămână aşa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect.

Vă mulţumesc mult pentru înţelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşadar, stay tuned”, a scris artista, pe 23 iulie.

Amna și tatăl lui David au divorțat în 2019, după 9 ani de relație. De atunci, cântăreața și-a asumat rolul de mamă singură și s-a concentrat și mai mult pe proiectele muzicale.

„Încercăm să facem tot timpul bani, afaceri, să fim de succes și uităm de cea mai importantă parte a sufletului nostru, familia. Și ne trezim uneori, mult-mult prea târziu, când poate oamenii noștri dragi nu mai sunt lângă noi sau când copiii noștri au crescut”, a spus Amna, în emisiunea TV Teo Show, în urmă cu ceva vreme.

Vezi si: Fetița nou-născută a lui Ștefan Stan, de urgență la spital! Micuța este internată împreună cu mama | Demamici.ro

Vezi si: Fiul lui Madalin Ionescu, grave probleme neurologice dupa ce-a facut varicela la 2 luni. „Cand ai neuronii prajiti, ce sa faci?” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni