Mămici și tătici celebri

Cătălina Ponor a născut. Sportiva a devenit mamă de băiat | Demamici.ro

Cătălina Ponor a născut. Cătălina Ponor a devenit mamă pentru prima dată. Gimnasta a publicat pe pagina sa o fotografie cu o mânuță a bebelușului transmițând că este extrem de fericită și consideră că a câștigat cea mai importantă medalie. De acum înainte, ea și soțul său vor începe o viață nouă, alături de bebeluș.

Cătălina Ponor a născut

„Our everything! 💙 @bogdan_ristea_jianu #wedidit #bestmedalever 🥇 #ourlittlestar🎆” (n.r. – Totul nostru, #amreusit #ceamaipretioasamedalie #micutanoastrastea), a scris Cătălina Ponor în dreptul imaginii.

În scurt timp a primit sute de aprecieri și o mulțime de comentarii cu felicitări atât din partea apropiaților, cât și din partea fanilor săi.

A anunțat sarcina la mijlocul lunii august, de ziua ei: „Cel mai frumos și prețios cadou”

Cătălina Ponor a născut. Pe 22 august, de ziua Cătălinei Ponor, a publicat pe rețelele de socializare o imagine prin care a anunțat sarcina. Gimnasta în vârstă de 35 de ani a primit cel mai frumos cadou de ziua ei. Încă de atunci mărturisea că bebelușul va reprezenta pentru ea cea mai strălucitoare medalie.

„A fost o zi specială. De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viată mea împreună cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivila…. iar acum am primit cel mai frumos si prețios cadou 🤩 Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastră! 💙👶 #baby #love #soonparents #cantwaittomeetyou #myprecious”, a scris Cătălina Ponor.

Când s-au căsătorit Cătălina Ponor și Bogdan Jianu

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu la mijlocul lunii iunie. Gimnasta a purtat o rochie albă, scurtă, cu mâneci clopot și umeri goi, iar părul a fost coafat în bucle lejere, ușor prinse la spate. Machiajul a fost foarte natural. Petrecerea a avut loc într-un local de pe malul lacului Căciulați.

Cătălina Ponor, unul dintre cele mai importante nume din istoria gimnasticii românești, și-a încheiat cariera încununată de succes în 2017. Sportiva născută la Constanța a câștigat trei medalii de aur, una de argint și una de bronz la Jocurile Olimpice, dar mai are trei medalii de argint și două de bronz la Campionate Mondiale și opt medalii de aur, două de argint și trei de bronz la Europene.

Vezi și: Bucurie imensă pentru Cătălina Ponor. Sportiva a anunțat că este însărcinată: „Va fi cea mai strălucitoare medalie” | Demamici.ro

Vezi și: Iubita lui Codin Maticiuc, însărcinată a doua oară. Primele fotografii cu burtica | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni