Mămici și tătici celebri

Cătălin Moroșanu a devenit tată pentru a doua oară. Soția sa a născut în secret | Demamici.ro

Cătălin Moroșanu a devenit tată pentru a doua oară. Soția sa a născut prematur, în urmă cu două luni, un băiețel, însă cei doi au preferat să  țină totul secret până acum.

Cătălin Moroșanu a devenit tată pentru a doua oară. Soția sa a născut în secret

În urmă cu ceva timp în urmă, luptătorul a declarat că și-ar mai dori un copil, iar dorința lui s-a împlinit! Soția sa a rămas însărcinată după ce el s-a întors de la Survivor.

„Sunt foarte fericit. A fost născut pe 1 Decembrie. O să fie un patriot, ca și tac-su. Nu mă așteptam să am băiat. Mi-am dorit al doilea copil. S-a întâmplat după ce m-am întors de la Survivor. Georgiana a rămas însărcinată. Am fost mai liniștiți. Am mai încercat până acum. Așa a vrut Dumnezeu. S-a născut mai devreme. Ea a mers la control și a aflat că trebuie să nască. S-a născut prematur, cu două luni mai devreme. Îl cheamă Nicolas Patrick. Era așa micuț”, a povestit Cătălin Moroșanu într-o emisiune de televiziune.

Băiețelul lui Cătălin Moroșanu a venit pe lume înainte de termen și a avut nevoie de o perioadă mai lungă de spitalizare. Vreme de trei săptămâni, luptătorul nu și-a putut vedea copilul decât în fotografii. Din fericire, Patrick a luat bine în greutate și s-a alăturat familiei. „Nu-mi dădeau voie să intru în spital să-l văd. Primeam doar poze cu el. Acum e mare și tare dolofan. (…) O să fie cu siguranță un bărbat frumos!”, a declarat Cătălin Moroșanu în emisiunea „La Măruță” de pe PRO TV.

Cătălin Moroșanu și-a cunoscut soția în adolescență

Cătălin Moroșanu și Georgiana sunt împreună de aproape 20 de ani și mai au o fiică, pe Natalis. Cei doi s-au cunoscut în perioada adolescenței: soția avea 16 ani, iar el 17 ani.

“Prima fată pe care am adus-o acasă şi am prezentat-o mamei este soţia mea. Ne-am cunoscut în tren, pe vremea când făceam naveta. Ea avea 16 ani, eu 17, era acel sentiment pur adolescentin. Am văzut-o, mi-a plăcut foarte mult de ea, şi aşa am început să avem o relaţie”, a declarat luptătorul, în urmă cu aproape un an.

Cătălin Moroșanu a devenit tată pentru a doua oară. Felicitări! Soția sa a născut în secret

În urmă cu câteva zile, Cătălin Moroșanu și soția sa, Georgiana, au împlinit 20 de ani de când sunt împreună. Cei doi au sărbătorit la restaurant, iar pugilistul i-a transmis un mesaj emoționant public, pe contul său de socializare: „20 de ani de relație!!!! Îți mulțumesc că ai fost alături de mine și la bine și la rău, îți mulțumesc că mi-ai dăruit 2 copii frumoși, îți mulțumesc că exiști, draga mea soție!”.

Sursa foto: Instagram

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

3 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

3 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

5 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni