Mămici și tătici celebri

Fetița Ramonei Crăciunescu de la „Survivor România” a murit într-un incendiu. Micuța avea doar 6 ani: „Mi-e foarte dor de fetița mea” | Demamici.ro

Fetița Ramonei Crăciunescu de la „Survivor România” a murit într-un incendiu. Micuța avea doar 6 ani. Povestea Ramonei Crăciunescu, membră în echipa Războinicilor din celebrul reality show „Survivor România”, a impresionat până la lacrimi. În 2017, Sofia, fetița Ramonei, a murit în urma unui incendiu. Războinicii au reușit să câștige primul joc pentru comunicare cu un scor de 10 la 5. Drept recompensă au primit fotografii de la familie. A fost o seară încărcată de emoție la „Survivor România”, însă, de departe, cele mai „grele” lacrimi au fost ale Ramonei Crăciunescu. Ea și-a înmormântat fetița de doar 6 anișori care a murit în urma unui incediu.

În momentul în care a primit o fotografie cu băiețelul ei, Ramona a izbucnit în lacrimi. I-a transmis lui Alex, Țuțu, așa cum îl alintă ea, că îl iubește nespus, însă a mărturisit că fotografia ar fi fost întreagă dacă s-ar fi aflat și fetița ei în ea.

„Ce dor mi-e de tine, ȚuȚule! Te iubește mami! Te iubesc mami și mi-e foarte dor de tine. Poza asta ar fi fost întreagă dacă ar fi fost și fetița mea în ea.”, a spus Ramona Crăciunescu în momentul în care a primit poza cu fiul său.

Războinica a povestit cu amănunte cum a murit Sofia, fără să poată să facă nimic să o salveze. Și-a deschis sufletul și a dat detalii tulburătoare din ziua tragediei care a avut loc în septembrie 2017.

Ramona Crăciunescu: „Îmi iubesc foarte mult fiul, dar mi-e foarte dor de fetița mea. Avea 6 ani cand a trecut dincolo, când am avut accidentul. Eram într-un weekend la mare, cu toții: eu, iubitul si copiii. Era ultima noastră seara. Ne-am răzgândit să rămânem. Era parcată rulota și am apucat să-i fac baie fetiței înainte. Am îmbrăcat-o. Am vrut să ieșim în parcul de distracții pentru ultima dată.

În timp ce-mi făceam baie, am observat o lumină foarte puternică în oglinda băii. Atunci când am ieșit din baie deja incendiul era avansat înăuntru. Mi-a luat foc mâneca, părul. Și în panica aia m-am dus în fața rulotei să încerc să sting focul. Într-un final m-am rezemat cu spatele de ușă. Am luat foc și am căzut pe asfalt. M-am tăvălit să îl sting. Am vrut să intru înapoi  să scot și fetița. Când am vrut să intru din nou a explodat rulota. A apucat să iasă fiul meu. Iubitul meu a ieșit și el din mașină și el ars. Am încercat să ne urcam în rulotă pe ușa principală, cea din lateral. Pur și simplu instinctul este să ieși afară și să intri la nesfârșit până îl găsești pe cel drag. Am intrat amandoi de nenumărate ori și am luat foc pe mai multe părți ale corpului și eu și el, dar n-am gasit-o.

În momentul în care ieși afara și vezi cum arde rulota și nu poți să intri… Nu doresc niciunui părinte. Să vezi cum arde și să fii atât de neputincios în fața focului. Soțul a decedat la 7 zile în spital, după accident. Eu am fost în comă mai mult timp. Nu am participat nici la înmormântarea copilului.”

Fetița Ramonei Crăciunescu de la „Survivor România” a murit într-un incendiu. Iubitul său a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului

Teribilul accident a avut loc într-o noapte de duminică. Rulota, aflată în stațiunea Mamaia a fost înghițită de flăcări. Se pare că de vină ar fi fost echipamentele alimentate, cel mai probabil cu GPL. Părinții au reușit să-l scoată din flăcări pe Alex, însă n-au apucat să mai intre și după micuțșa Sofia, pe atunci în vârstă de 6 ani. Rulota a explodat. Ramona Crăciunescu și soțul său au ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti.

Iubitul concurentei de la „Survivor România” a suferit arsuri pe 90% din suprafața corpului, iar Ramona Crăciunescu pe 25% din corp. După 7 zile de chin, bărbatul a murit. Ramona a fost în comă și nu a putut nici măcar să participe la înmormântarea fetiței sale. Flăcările care au cuprins rulota au fost surprinse la intrare în stațiunea Mamaia. De la departare, martorilor le-a fost greu să realizeze ce ardea atât de puternic.

Cei doi soţi au suferit arsuri grave şi au fost transportaţi la spital. De îngrijiri medicale a avut nevoie şi băieţelul.

Medic: „La faţă locului am găsit doi adulţi şi un copil în vârstă de 7 ani pentru care se acordau îngrijiri medicale. Am fost informaţi că mai este o persoană în interior, din păcate, incendiul era generalizat, când am ajuns, după lichidare am găsit copilul.”, se arată într-un articol din 2017 pe acest subiect.

Vezi și: Războinica Ramona Crăciunescu și-a pierdut fetița în urmă cu patru ani. Drama, povestită cu lacrimi în ochi la „Survivor România” | Demamici.ro

Războinica Ramona Crăciunescu și-a pierdut fetița în urmă cu patru ani

Se pare că Sofia se numea fetița superbă care îi spunea Ramonei mamă. În 2018, Ramona Crăciunescu a făcut publică o fotografie cu micuța ei purtând în spate un rucsac cu aripi. Iată că, din nefericire, printr-o lovitură cruntă a destinului, Sofia chiar a devenit un înger. „Și sunt unele momente care te pocnesc așa. Un dor și un gol… de nu mai vrei nimic”, scria războinica în urmă cu patru ani. Aceasta este și imaginea pe care Ramona a ales s-o păstreze pentru veșnicie pe trupul său. Este poza pe care și-a tatuat-o: „Îngerul meu”. Continuarea articolului AICI!

 

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni