Mămici și tătici celebri

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, s-a mutat în București și s-a reapropiat de tatăl ei: „Parcă e fratele meu mai mare” | Demamici.ro

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, s-a mutat în București și s-a reapropiat de tatăl ei: „Parcă e fratele meu mai mare.” Carmina Teiceanu Vârciu, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, începe să-și croiască singură propriul drum în viață.

Desigur, tânăra de 20 de ani are parte de toată susținerea părinților ei, iar de când s-a mutat la București, relația cu tatăl ei pare că s-a îmbunătățit simțitor. O bună perioadă de timp, Carmina a locuit alături de mama ei, la Arad, iar relația cu tatăl ei a fost afectată de faptul că se vedeau ceva mai rar.

Acum, la vârsta de 20 de ani, Carmina este studentă la Facultatea de Jurnalism din Capitală, acesta fiind și motivul pentru care a plecat de la Arad.

Tatăl ei a susținut-o în acest demers și i-a cumpărat un apartament cu două camere în București, iar faptul că se văd mai des le-a îmbunătățit simțitor relația și tânăra pare că a mai renunțat la resentimentele din trecut.

„Nu o să mă opresc din a spune că parcă e fratele meu mai mare! Suntem foarte bine și ne înțelegem exact așa cum mi-am dorit mereu”, spunea Carmina pe rețelele sociale, despre ea și tatăl ei.

Carmina s-a împăcat cu decizia părinților ei de a se despărți și, de când s-a reapropiat de tatăl ei, are o relație bună și cu actuala parteneră de viață a acestuia, dar și cu frățiorii ei mai mici.

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, s-a mutat în București și s-a reapropiat de tatăl ei: „Parcă e fratele meu mai mare”

Liviu Vârciu și fiica lui mai mare petrec acum mult mai des timpul împreună, se vizitează, merg la cinema și la restaurant, iar Carmina își susține părintele chiar și pe platourile de filmare de la Antena 1, acolo unde are emisini.

Ea a postat o serie de fotografii alături de tatăl ei, din copilăria ei și nu s-a sfiit să-și arate aprecierea față de tatăl ei, prin cuvinte care cu siguranță l-au uns la inimă pe Liviu Vârciu.

Multe dintre aceste momente au fost surprinse de Carmina și pe rețelele ei de socializare, acolo unde este extrem de activă și și-a adunat deja o bază solidă de urmăritori. Tot prin rețelele de socializare, Carmina reușește încă de la 20 de ani să-și câștige o independență financiară, prin tot felul de contracte de publicitate pe care le realizează.

„A fost un pic dificil la început, că nu mai era nimeni, eram singură. În ceea ce privește bănuții, mai am și ajutorul lor momentan, deși din toate puterile și răsputerile mele vreau să închei capitolul ăsta. De când am venit la București și tata m-a ajutat, dar și mama foarte mult. Dar îmi mai câștig și banii mei. Încet, încet, sper să fiu cât mai repede pe picioarele mele”, declara Carmina într-un interviu.

Liviu Vârciu, un tătic tânăr

Liviu Vârciu a devenit tată pentru prima oară la vârsta de 21 de ani, în perioada în care cunoștea celebritatea cu formația LA. Carmina a fost rodul iubirii dintre el și Ami Teiceanu, și deși relația lor a fost sortită eșecului, cei doi au rămas în relații de respect de dragul fiicei lor.

Sunt un tată tinerel și am fată top-model. Prințesa mea.”, a scris Liviu Vârciu, în dreptul unei fotografii cu fiica lui, Carmina.

În prezent, vedeta TV are o relația cu Anda Călin și au împreună doi copii, o fetiță, Anastasia, de 5 ani și un băiețel, Liviu Andrei, în vârstă de 2 ani.

Vezi și: Liviu Vârciu și Anda Călin și-au botezat băiețelul. Petrecere cu multe vedete și foc de artificii | Demamici.ro

Vezi si: Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară. Anda Călin a adus pe lume un băiețel | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

20 de ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni