Mămici și tătici celebri

Viața de mamă după 40. Cameron Diaz a născut la 47 de ani primul copil: „Acum simt că trebuie să trăiesc până la 107 ani” | Demamici.ro

Cameron Diaz a născut la 47 de ani primul copil. Cameron Diaz a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 47 de ani, iar din acel moment, viața a prins o cu totul altă formă pentru celebra actriță de la Hollywoood.

Fericirea adusă de maternitate este direct proporțională cu vârsta mamei, au concluzionat specialiștii care au studiat fenomenul. Sau altfel spus, femeile care devin mame la o vârstă mai înaintată se bucură mai mult de această experiență decât mamele mai tinere.

Cameron Diaz a născut la 47 de ani primul copil: „Acum simt că trebuie să trăiesc până la 107 ani”

Cameron Diaz este una dintre mamele care poate confirma cu ușurință acest lucru. A născut în urmă cu 3 ani o fetiță, primul ei copil, iar de atunci radiază de bucurie în fiecare zi și nu ar da pe nimic această experiență.

Cameron Diaz și partenerul ei, artistul Benji Madden, au întâmpinat în 2019 venirea pe lume a primului lor copil, după mulți ani de încercări.
Actrița a devenit nu doar mamă, dar și o rază de speranță pentru multe femei care își doresc să rămână însărcinate, dar nu pot, sau care cred că au trecut de vârsta la care să mai îndrăznească să încerce.

Inițial, discretă în ceea ce privește sarcina ei, actrița a început ulterior să se deschidă și să vorbească cu multă emoție despre bucuria maternității.
A decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să se ocupe de micuța Raddix, pe care a așteptat-o cu atâta bucurie să-i apară în viață.

Cameron Diaz a născut la 47 de ani primul copil. „Și-a petrecut mai mult de jumătate din viața în fața publicului, iar acum simte că este timpul să facă un pas în spate, să se ocupe de noua ei viață. Este fericită, se simte binecuvântată și recunoscătoare să înceapă o nouă viață, alături de fetița ei. Iar principalul ei scop acum este să se ocupe micuța ei”, declarau apropiații actriței la începutul maternității.

Cameron Diaz: „Mamele care fac copii după 40 vor simți mereu o presiune. Simt că trebuie să trăiesc până la 107 ani acum”

Pentru Cameron Diaz, viața s-a schimbat radical de când a devenit mamă. Povestește cu amuzament că nu mai are acum fotografii cu câinele ei pe telefon, iar singurele melodii care răsună acum în casă sunt Baby Shark și Elmo’s Song, prin rotație.

Însă se bucură și adoră tot ceea ce i se întâmplă, în această aventură a ei alături de micuța Raddix Madden. Într-un interviu acordat fostului model Naomi Campbell, Cameron Diaz a mărturisit că își dorește ca oamenii să pună mai puțină presiune pe modul în care sau când aleg să devină unii oameni părinți.

„Mulți oameni se căsătoresc și fac copii în tinerețe. Iar eu am ales să fac asta în a doua parte a vieții mele. Și îmi iubesc viața așa cum este ea. Însă mamele care fac copii după vârsta de 40 de ani simt cumva o presiune. Simt că ar trebui să trăiesc până la 107 ani acum. Uite, exemplu de presiune! Însă nu… aleg să trăiesc fără presiune!”, a spus actrița.

De-a lungul vieții, Cameron Diaz s-a bucurat de multă atenție, faimă internațională și multe beneficii care au venit la pachet cu celebritatea.
Însă nimic nu se compară cu sentimentul de fericire pe care îl simte acum.

„Când îți formezi o familie atunci când ești tânăr e la fel ca orice alt lucru pe care îl faci în tinerețe și care e disponibil pentru tine. Dar când ai vârsta mea și te decizi să o faci, atunci știi că e o alegere cât se poate de reală și, nu doar atât, trebuie să și lupți pentru ceea ce îți dorești”, a mai povestit Cameron Diaz.

Vezi și: Mamă la 47 de ani. Cameron Diaz: „E cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat!” | Demamici.ro

Vezi și: A născut trei copii după 40 de ani. Experiența unei mame: „Nu am plănuit să fac copii după vârsta de 40 de ani. Dar așa s-a întâmplat. De ce mă judecă oamenii?” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni