Cântăreața Vlăduța Lupău va deveni mămică. A dat vestea de Buna Vestire: „Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă” | Demamici.ro

Cântăreața Vlăduța Lupău va deveni mămică. A dat vestea de Buna Vestire: „Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă!” Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău se pregătește să devină pentru prima dată mamă.

La vârsta de 31 de ani, Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus, fac ultimele pregătiri pentru întâmpinarea pe lume a copilului lor. Însărcinată în 5 luni deja, artista a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare, chiar în ziua de Buna Vestire.

Minunea mea 👶🏻 🤰🏽👼🏻
…azi de BUNA VESTIRE,
…primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!

Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe „figuri” ai făcut până azi… d-apăi de azi încolo 😅 (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor)… și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi „mămică” … (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta!
Ce zici? Atai să vezi ce mămică 🥰… și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne „batem” de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi …
…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! 🙏🏼

Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi!
Cu drag, mami! 🤍”, este mesajul postat de Vlăduța Lupău pe pagina ei personală de socializare.

Interpreta s-a bucurat până acum de o sarcină liniștită, fără probleme. Cât despre sexul bebelușului, Vlăduța a preferat să mai păstreze puțin misterul.

Cântăreața Vlăduța Lupău va deveni mămică. Primele declarații despre sarcină

Vlăduța Lupău a mărturisit că sarcina nu i-a dat mari bătăi de cap până în acest moment. Grețurile nu au necajit-o, însă poftele și-au făcut simțită prezența. Artista a mărturisit că ar fi vrut să păstreze secretă vestea cea mare până la Paște, însă lumea a început să pună întrebări cu privire la burtica rotunjoară, motiv pentru care cântăreața a decis să-și facă publică bucuria în această zi de sărbătoare.

„Sunt în 5 luni și am ales această zi în care să spun această mare binecuvântare tocmai pentru că este Buna Vestire. Nu o să spun deocamdată dacă va fi băiat sau fată.
Noi nu am avut parte de niciun scenariu (n.r. – răspunsul la întrebarea despre cum i-a dat vestea soțului), la noi au fost și niște clipe mai grele. Eram la niște filmări pe un vârf de munte și i-am trimis o analiză de sânge și așa a aflat.

De azi încolo sunt mult mai fericită, deși am vrut să mai amân vestea până la Paște, dar lumea începuse să se prindă, așa că am decis să anunț acum.

Mă simt bine, nu am grețuri, doar am început să mă rotunjesc. Am avut la început niște pofte. Îmi plăcea mai mult decât îmi plăcea de obicei supa de găluște”, a declarat Vlăduța Lupău „La Măruță”.

Vezi și: Daniela și Culiță Sterp, prima imagine cu bebelușul lor: „Astăzi am văzut cum arată fericirea” VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Sora lui Culiță Sterp, criticată pentru că s-a filmat în timp ce alăpta: „Să mă acopăr, cum? Să mi se vadă doar ochii?” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

4 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

5 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

5 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână