Băiețelul Simonei Gherghe a împlinit 2 ani: „Esti tot un suflet, minunea noastra de doi ani!” | Demamici.ro

Băiețelul Simonei Gherghe a împlinit 2 ani: „Esti tot un suflet, minunea noastra de doi ani!” Timpul zboară, iar Vlad Ioan, băiețelul Simonei Gherghe și a lui Răzvan Săndulescu a mai adăugat un anișor. Prezentatoarea TV a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii, împreună cu mesajul: „La multi ani, Vladuc! Esti tot un suflet, minunea noastra de doi ani!”.

Urările de la mulți ani și aprecierile au început să curgă pe contul de socializare al vedetei TV. „La mulți ani cu multă bucurie și multe zâmbete!”, „La mulți ani ,minunăție,cu multă multă sănătate și multe binecuvântări!❤🤗😘🥂🥳Doamne ajută!”, „La multi ani, copil cu ochi ca cerul! La fel de senine sa fie toate zilele!”, au fost doar câteva dintre acestea.

Simona Gherghe a născut joi seara, pe 09.05.2019. Prezentatoarea TV și-a adus pe lume băiețelul, pe Vlad Ioan care a primit nota 10 la naștere. „Bună dimineața! S-a născut Vlad Ioan, aseară, de Ziua Europei! A țipat tare, tare, așa ca a luat primul 10 din viața lui!”, a declarat Simona Gherghe în urmă cu un an.

Vezi si: Simona Gherghe: „Vlad nu mai doarme leganat in brate! Cum am reusit sa-l dezvat!” VIDEO | Demamici.ro

Simona Gherghe s-a temut ca nu poate avea copii

Nu a fost usor pentru prezentatoarea TV sa ramana insarcinata, dar dupa un an si jumatate de incercari, exact in momentul in care decisese impreuna cu sotul ei sa apeleze la fertilizarea in vitro, Simona Gherghe a ramas insarcinata pe cale naturala.

„Mi-am pus multă vreme întrebarea dacă nu cumva nu o să pot să am un copil, pentru că a durat un an și ceva până să rămân însărcinată.

Practic, am rămas însărcinată în momentul în care am luat decizia să facem această procedură in vitro. Dacă nu s-ar fi întâmplat spontan, pe cale naturală, aș fi apelat cu siguranță la această procedură in vitro”, a declarat Simona Gherghe, la Antena Stars.

Vezi si:

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână