Mămici și tătici celebri

Băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka a împlinit un an. Imagini adorabile cu micuțul Tiago | Demamici.ro

Băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka a împlinit un an. Imagini adorabile cu micuțul Tiago. Micuțul Tiago Ibacka a împlinit primul an de viață, iar prima aniversare a fost sărbătorită cu tort, prieteni și multe zâmbete.

Andreea Ibacka a postat câteva fotografii de la petrecerea cu cei dragi dată în cinstea mezinului familiei, iar „Cabral junior” a cucerit internetul cu zâmbetul lui.

Până acum, celebrul cuplu a evitat să își expună copiii prea mult pe rețelele de socializare, iar astfel fotografiile de la ziua de naștere a micuțului lor au fost cu atât mai surprinzătoare.
Tiago este cel de-al doilea copil al lui Cabral din căsnicia cu Andreea Ibacka și totodată primul lui băiețel.

La prima vedere, juniorul pare că a moștenit din trăsăturile tatălui său, dar seamănă foarte mult și cu mama sa.

„Așa frumos să zâmbești în fiecare zi din viața ta! LA MULȚI ANI, pufuleț mic și iubit! ♥️🎂”, a transmis Andreea Ibacka pe Instagram.

Băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka a împlinit un an. Prima aniversare a băiețelului său l-a prins pe Cabral departe de casă

Fotografiile postate de mămica Andreea Ibacka au fost, cel mai probabil, cu atât mai emoționante pentru tăticul Cabral, aflat departe de casă, la filmările emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.
Alături de ei au fost cele două nașe ale lui Tiago: Irina Fodor și fiica sa Diana.

„Ziua a început înainte de răsărit, la fel ca anul trecut pe vremea aceasta, atunci când intram în travaliu în timpul nopții.

Ne mai ies niște dinți, pe care abia îi așteptam… așa că ne facem numărul de pași și ziua și noaptea. #Mydiet, că tot mă întrebați cum mă mențin în formă șamd.

Gâgâlicea simpatică, @tiagoibacka, e aniversatul zilei și îmi vin în minte numai texte siropoase. 🎂

Și cu toate că nu ne-am propus nimic special de la ziua de azi (petrecerea fiind reprogramată, îl așteptăm și pe tăticul @cabralibacka), până acum am petrecut tare frumos. Am condus-o pe @namikoibacka la grădiniță și apoi am rămas prin oraș, fără să ne grăbim nicăieri (WOW, ce sentiment!). Bonus, ne-am întâlnit cu nășicile – întâmplător – și am avut un prânz în tihnă, cu tot cu cântare și râsete multe.
@irina_fodor și Diana”

Andreea și Cabral Ibacka, alegere inedită de nume pentu copiii lor

Andreea și Cabral Ibacka au împreună doi copii și o familie fericită.
Dacă pentru fetița lor au ales un nume cu origini japoneze – Namiko, ajutați fiind de fiica cea mare a prezentatorului TV, Inoke, iată că pentru băiețelul lor s-au lăsat inspirați de o alegere tot mai populară în ultimii ani.

Tiago este un prenume tot mai îndrăgit de vedete. Cel mai tânăr membru al familiei Mutu îl poartă. Juniorul lui Adrian Mutu și al Sandrei Mutu a fost botezat cu prenumele de origini portugheze. De asemenea, fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a fost numit Luca Tiago.

Tiago înseamnă Iacob, acest nume fiind purtat de un personaj biblic, fiul lui Isac si al Rebecai. Numele își are originea din elementul „akeb’ – călcâi și înseamnă a înlocui, care vine din urmă, care e născut după fratele său. Mai mult, potrivit site-urilor de specialitate, o altă variantă de interpretare a numelui este aproprierea de cuvântul arab „jakub’ – cocoș de munte, radicalul „kb’ fiind interpretat ca „a apăra’, „a proteja’ și numele ar semnifica „Dumnezeu a apărat’.

Vezi și: Cabral, fotografie de colecție cu Namiko și Tiago: „poza arată 2/3 perfecțiune pentru mine” | Demamici.ro

Vezi și: Cabral și Andreea Ibacka au ales un prenume inedit pentru băiețelul lor | Demamici.ro

Vezi si: Cabral suferă de Sindromul picioarelor neliniștite. Namiko s-ar putea să fi moștenit boala tatălui său: „Am văzut mișcările pe care le face!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni