Băiețelul Flaviei Mihășan a împlinit un an! Primele imagini cu chipul micuțului | Demamici.ro

Băiețelul Flaviei Mihășan a împlinit un an! Primele imagini cu chipul micuțului. Vedeta de la „Neatza cu Razvan și Dani” e o mămică fericită. Flavia Mihășan a ales să facă publice primele fotografii cu chipul micuțului său odată cu prima aniversare.

Într-un decor dulce, plin de baloane în nuanțe de albastru, dar și prajituri care mai de care mai apetisante, fiul Flaviei a fost răsfățat așa cum se cuvinte cu ocazia împlinirii primului anișor.

Băiețelul Flaviei Mihășan a împlinit un an! Primele imagini cu chipul micuțului

„Ieri ai implinit un an, copilul nostru drag si bun. Primul an in care m-am minunat de tine in fiecare moment, de zambetul tau atat de sincer, de gingasia ta. ♥️♥️

As putea sa scriu atat de multe, scriu si sterg, pentru ca nu gasesc cuvintele suficiente pentru a descrie cat de mult de iubesc. 🥰

La multi ani, copilul nostru!!🥳♥️🍼

Mami si tati te iubesc enorm si pentru totdeauna!”

Flavia Mihășan și Marius Moldovan, o frumoasă poveste de iubire

Flavia Mihasan a fost intotdeauna rezervata in ceea ce priveste viata ei personala. Tatal copilului este Marius Moldovan, dansator si actor. Cei doi colaboreaza in cadrul mai multor proiecte, inclusiv showul Mammamia.

In urma cu ceva timp, Flavia marturisea ca se vede o mama relaxata care ii va acorda multa libertate copilului.

„MIE ÎMI ESTE TEAMĂ SĂ NU FIU PREA PERMISIVĂ. (…) EU CRED CĂ O SĂ FIU O MAMĂ FOARTE BUNĂ PENTRU CĂ AM AVUT UN EXEMPLU FOARTE BUN. MAMA MEA A CRESCUT TREI COPII ŞI A FĂCUT O TREABĂ FOARTE BUNĂ. NU-MI DORESC UN SINGUR COPIL. DACĂ NOI AM FOST TREI, ÎMI DORESC…POATE NU TREI.

DOI ÎMI DORESC SIGUR. M-AM PREGĂTIT, ADICĂ MĂ PREGĂTESC PENTRU ASTA…MĂ UIT ÎN JUR ŞI ÎNCERC SĂ VÎD CE ÎMI PLACE ŞI CE NU ÎMI PLACE ÎN PARENTING. CRED CĂ ESTE IMPORTANTĂ SĂ ÎL LAŞI LIBER”, declara Flavia Mihășan în urmă cu ceva timp.

Vezi si: Flavia Mihasan e insarcinata! Cine e tatal copilului | Demamici.ro

Flavia Mihășan a născut în secret într-un spital privat din București

Mămica celebră și-a adus pe lume băiețelul într-o clinică privată din Capitală. La doar câteva zile după ce și-a adus fiul pe lume, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a revenit la forma fizică pe care o avea înainte de sarcină. Flavia și-a menținut silueta și pe timpul sarcinii, motiv pentru care nu a avut de furcă cu kilogramele în plus după naștere.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

17 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni