Băiețelul Andreei Podărescu, internat la Terapie Intensivă: „Ia-mă Doamne la tine, numai lasă-mi copilul sănătos și în viață!” | Demamici.ro

Băiețelul Andreei Podărescu, internat la Terapie Intensivă: „Ia-mă Doamne la tine, numai lasă-mi copilul sănătos și în viață!” Anthony, băiețelul Andreei Podărescu, a ajuns pe mâna medicilor, în urmă cu câteva zile.

Se pare că starea de sănătate a micuțului era una gravă la internare, întrucât cadrele medicale au decis să-l țină sub observație la Terapie Intensivă. Inițial, fotomodelul nu a dat prea multe detalii despre boala care i-a băgat băiețelul în spital, însă a postat pe contul de socializare un mesaj sfâșietor.

„Doamne, dă-mi mie toată durerea lui! Ia-ma Doamne la tine, numai lasă-mi copilul sănătos și în viață! E copilul meu DOAMNE! Și îl iubesc cu toată ființa mea și m-am rugat mult la tine ca sa mi-l trimiți in viața mea! E un copil care a crescut doar cu mămica lui și o iubește prea mult ca sa ne desparti vreodată! M-am luptat ca o fiara pentru el cu toată lumea. Doamne, nu mi-l lua! Urlu, doamne la tine sfâșiată de durere și cu inima aproape moartă!”

Băiețelul Andreei Podărescu, internat la Terapie Intensivă. Anthony, în stare gravă din cauza unei bacterii

Andreea Podărescu a infirmat zvonurile apărute în presă conform cărora Anthony ar fi fost diagnosticat cu leucemie. Băiețelul a ajuns la spital în stare gravă din cauza unei bacterii care i-a pus viața în pericol. Din fericire, micuțul a răspuns bine la tratamentul administrat și dă semne de însănătoșire.

Andreea Podărescu le-a mulțumit tututror celor care i-au transmis un gând bun și s-au rugat pentru sănătatea băiețelului ei în această perioadă extrem de dificilă.

„Pentru prima dată după foarte mult timp în viața mea plâng de fericire! Da, fericire dacă se poate spune asta de pe un pat în spital și cu copilașul încă la perfuzii. Vreau să vă mulțumesc din tot sufletul meu pentru toate gândurile voastre bune, rugăciunile către Dumnezeu și tot sprijinul pe care mi l-ați acordat fiecare în parte.

Nu am putut răspunde tuturor, de la sine înțeles de ce. Pentru Anthony cele 48 de ore au fost critice și decisive. Pentru mine au durat 10 ani din viața mea, dar nu mai contează. DUMNEZEU a făcut o minune pentru acest copil bun și iubitor. Am ajuns la spital cu o bacterie care-i putea fi fatală, însă prințul meu a învins! Pentru că este puternic, pentru că suntem puternici și pentru că Dumnezeu iubește îngerașii (copilașii trimiși de către el).

Fiți binecuvântați cu toții și bunul Dumnezeu să vă întoarcă toate gândurile bune înzecit în minuni în viețile voastre! Pentru mine și Anthony s-a întâmplat o minune pentru care m-am rugat și iată că acum pot să-mi îmbrățisez fericită copilașul meu care a suferit enorm în ultimele zile

PS: Nu mai puneți în presă diagnostice fatale! Nu a avut leucemie! Mulțumesc! Toate mulțumirile sunt pentru voi toți și nu în ultimul rând pentru cei mai buni medici de la spitalul unde am fost și sunt n continuare internată. Te iubesc, Anthony! Minunea vieții mele! Ai ascultat-o pe mami și ai fost puternic ❤️”

Vezi si: Sânziana Buruiană a născut cea de-a doua fetiță: „Bine ai venit pe lume, minunea noastră” | Demamici.ro

Vezi si: Gina Pistol și Smiley, primele declarații despre fetița lor, într-un VIDEO emoționant: „Voi face orice pentru copilul meu!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni