Știri externe

Aurora Isabela, fiica unui cuplu de români, primul bebelulș venit pe lume în 2022 într-un spital din Italia | Demamici.ro

Aurora Isabela, fiica unui cuplu de români, primul bebelulș venit pe lume în 2022 într-un spital din Italia. În spitalul din Castelli Romani, o localitate aflată în apropiere de capitala Italiei, primul nou-născut din nou an a fost un bebeluș al unui cuplu de români. Aurora Isabela a venit pe lume în prima zi din 2022 la ora 17:11, anunță publicația italiană ilmamilio.it.

Micuța a avut la naștere puțin peste 3 kg. Părinții, domiciliați în Lanuvio, sunt angajați ai unei firme din Castelli Romani, localitate aflată în vecinătatea Romei. Nașterea a fost una normală, naturală, și a decurs sub atenta supraveghere a unei echipe medicale formată din medicul obstetrician Giulia Nuccilli, ginecologul Cristina Remondi și neonatologul Marisa Cavaliere.

Andrei, primul nou-născut din 2022 din București, a venit pe lume la Maternitatea Polizu

La Maternitatea Polizu din Capitală, un băiețel nerăbdător pare că a vrut să prindă focul de artificii. A fost la un pas de reușită, căci a venit pe lume la 00:05.

Mihaela Tănase, asistent medical: „La 00.05 născut și cu o greutate de 3.540. Cel mai norocos. Poate băieții sunt mai puternici. Și să ne aducă mai multă putere.”

Andrei Vladimir a fost primul bebeluș născut în noaptea de Revelion într-un spital din București. La scurt timp, a văzut lumina zilei și Horia, un băiețel născut la Maternitatea Filantropia.

Adrian Costin, șef gardă Maternitatea Polizu: „Mai multe nașteri în cursul zilei de ieri, și naturale și cezariene, nu au fost cu prematuri, așa că asta înseamnă că semne bune anul are!”

Pentru familiile în care bebelușii au venit pe lume în noaptea dintre ani, Revelionul va avea o dublă semnificație, deci un dublu motiv de sărbătoare.

Vezi si: Bebelusii nascuti in ianuarie, inclinati sa profeseze in domeniul medical sau cel fiscal | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână