Mămici și tătici celebri

Aurelian Temișan, mândru tată de fată! Micuța Dora are 11 ani și a moștenit carisma părinților ei | Demamici.ro

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au împreună un copil, o fetiță, minunea care de 11 ani le aduce cea mai mare bucurie sufletească. Artistul în vârstă de 49 de ani se laudă adesea cu fetița lui, pe paginile de socializare, acolo unde postează fotografii cu micuța Dora.

Anul acesta, în noiembrie, Dora va împlini 12 ani și nu mult timp o mai desparte de perioada în care va păși spre vârsta adolescenței. Deși este greu de spus cu cine seamănă Dora, din punct de vedere fizic, un lucru e cert: a moștenit carisma, pofta de viață și spiritul artistic al părinților ei.

În cele mai multe dintre fotografii, Dora apare cu zâmbetul pe buze, extrem de expresivă, iar uneori are grijă să-și asorteze ținuta cu cea a mamei sale. Aurelian Temișan a mărturisit, într-un interviu acordat Irinei Păcurariu despre relația lui cu fiica sa, și despre dorința fetiței de a-și urma părinții în carieră.

„Dora nu ne pune note, pentru că este în perioada în care acumulează. Ca și critic, ar trebui să dea note, dar încă este la vârsta la care primește ea note. Îi place foarte mult actoria. A cântat cu mine într-un spectacol, acum trei ani, La Sala Palaturlui. Melodia se numea „Măicuța mea”.”, a declarat artistul.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu au fost tentați inițial să-și îndrume copilul spre scenă și o carieră artistică, însă ulterior și-au dat seama că cel mai bine este să o lase pe ea să decidă.

„A fost o singură dată (n.r. – răspuns la întrebarea dacă și-a împins copilul spre scenă), am văzut că poate și acum o las să vină spre mine. O las să îmi ceară. Pentru că am unde să o duc. Și pentru ore de canto și pentru tot. Doar să văd că vrea”, a mai spus Aurelian Temișan.

Dora se obișnuiește de mică cu lumina reflectoarelor. În pandemie a urmat și cursuri de modelling

Atracția către lumina reflectoarelor pare să fie moștenită, în cazul micuței Dora, iar părinții ei celebri o sprijină cu orice le stă în putință. În timpul pandemiei, fiica lui Aurelian Temișan și a Monicăi Davidescu a urmat inclusiv cursuri de modelling.

„Fetiţa noastră participă la cursurile gândite de prietena noastră, creatoarea de moda Eli Lâslean. Cursuri foarte interesante la care copiii învaţă noţiuni de design, de modelling, stil personal, fac şi puţină educaţie financiară, învaţă câte ceva despre croitorie, despre cusut sau tricotat… multe lucruri utile pentru cei curioşi să se apropie de acest domeniu din orice parte. Eli invită pentru fiecare curs câte o persoană specializată care îi captivează pe copii cu informaţii şi lucruri interesante”, a spus Monica Davidescu.

Monica Davidescu și Aurelian Temișan, uniți de artă. Declarații despre primele întâlniri

Monica Davidescu și Aurelian Temișan și-au început povestea de dragoste în 1995, urmând ca în 2006 să-și unească destinele.

Monica Davidescu: „Da, aşa ne-am cunoscut. Şi aşa s-a înfiripat scânteia. Dar primul nostru spectacol de anvergură împreună a fost Chicago, aici la TNB. Atunci am şi avut un hop, pentru că erau propuşi 3 actori pentru personajul Billy Flynn: Bănică Jr., soţul meu şi Andrei Duban.

Dar anul următor, Ştefan a început proiectul Dansez pentru tine, aşa că au avut nevoie urgent de Aurelian, însă nu mai avea timp să repete suficient, iar producătorul mi-a spus să repet eu cu el acasă.

Şi numai aşa ne-am pregătit şi ne-am şi amuzat că era o scenă în care Roxie Hart îi striga lui Billy Flynn: ‘Să-mi dai înapoi cei 5.000 de dolari ai mei!’. Şi noi ne certam ca pe scenă. Iar la un moment dat am auzit paşii vecinilor pe palier…

I-am zis soţului: ‘Tu-ţi dai seama că pe hol oamenii ne aud urlând unul la altul: ‘Să-mi dai cei 5.000 de dolari înapoi!’. Ce-or crede, bieţii oameni?! Or să spună că ne spargem oalele-n cap.”, a mai zis ea.

Patru ani mai târziu, în noiembrie 2010, Dora avea să le întregească familia. Cuplul nu a vrut să afle sexul bebelușului, ci au preferat să păstreze surpriza până în momentul nașterii. La nastere micuța a cântărit 3,600 kilograme și a măsurat 53 de centimetri.

Vezi și: Horia Brenciu, sfaturi prețioase de tată pentru fiicele sale: „Poate că dragostea la prima vedere nu există” | Demamici.ro

Vezi și: Dan Bittman, imagine de colecție cu cei trei băieți ai săi. Mezinul și-a întrec

Vezi și: Cum arată Daria, fiica Narcisei Suciu. Are 23 de ani, e superbă și trăiește în Finlanda | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână