Sandra Bullock, actriță și mamă singură a doi copii adoptați. A decis să se retragă din industrie pentru a se dedica familiei | Demamici.ro

Sandra Bullock, actriță și mamă singură a doi copii adoptați. A decis să se retragă din industrie pentru a se dedica familiei. Sandra Bullock, una din cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, este o mamă devotată, dincolo de timpul petrecut pe platourile de filmare. Actrița în vârstă de 57 de ani, cunoscută pentru rolurile din „Lake House”, „Gravity”, „Speed” sau „Bird Box” adoră timpul petrecut în familie.

Din acest motiv, starul de la Hollywood a luat o decizie majoră la începutul acestui an, după doi ani în care a simțit că pandemia i-a pus și mai mult la încercare rolul de părinte. Sandra Bullock își crește singură cei doi copii adoptați: Luis, în vârstă de 12 ani, și Laila, de 10 ani.

Într-un interviu pentru „Entertainment Tonight”, actrița a mărturisit că vrea să ia o pauză de la actorie, pentru a petrece mai mult timp acasă, alături de copii, „locul care o face cel mai fericită”.
După ani buni în care și-a consolidat o carieră solidă la Hollywood, Sandra Bullock a simțit nevoia să prioritizeze lucrurile cu adevărat importante pentru ea acum.

„Vreau să fiu 24 de ore pe zi, 7 zile din săptămână cu copiii mei și familia mea. Acolo voi fi pentru o perioadă de timp”, a spus starul american, potrivit Page Six.

Ultimii doi ani au venit cu multe provocări, iar actrița s-a asigurat în permanență că cei doi copii ai ei sunt protejați.

„Toți părinții mă știu ca ‘doamna nebună cu pandemia’. Ei știu că copiii lor se vor întoarce fără COVID după ce vin la noi acasă”, a mai spus Sandra Bullock.

Vestea că va renunța o perioadă la marele ecran a venit chiar în contextul lansării celui mai recent film al său, „The Lost City”. Ea a lucrat alături de staruri precum Brad Pitt, Daniel Radcliffe și Channing Tatum pentru filmul de comedie ce are premiera pe 15 martie.

Sandra Bullock, mamă singură cu doi copii, după divorțul de fostul soț, Jesse James

Sandra Bullock și afaceristul Jesse James s-au căsătorit în 2005, iar în 2010 au făcut demersurile necesare pentru a adopta un copil. În timpul procesului de adopție, actrița avea să depună și cererea de divorț, după ce câteva femei au dezvăluit public că au avut o aventură cu el.

Din acel punct, Sandra Bullock a continuat singură procesul de adopție. În 2010, ea l-a înfiat pe fiul ei, Louis, iar 5 ani mai târziu a adoptat-o și pe Laila.

La ani buni de la divorț, Sandra Bullock și-a refăcut și viața personală și în prezent are o relație cu fotograful Bryan Randall.

Vezi și: Genetica e o surpriză. Rapperul Drake, tatăl unui băiețel cu zulufi blonzi și ochi albaștri: „Când l-am văzut prima oară n-am știut ce să zic” | Demamici.ro

Vezi și: Angelina Jolie, mamă cu 6 copii: „Încerc mereu să fiu calmă în fața copiilor, iar ei să nu-mi simtă fricile” | Demamici.ro

Vezi și: Elon Musk și cântăreața Grimes au devenit din nou părinți. Ce nume neobișnuit au ales pentru fetița lor | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni