Mămici și tătici celebri

Andreea Marin și-a sărbătorit fiica. Violeta a împlinit 15 ani: „Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna” | Demamici.ro

Andreea Marin și-a sărbătorit fiica. Violeta a împlinit 15 ani: „Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna.” Fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit vârsta de 15 ani și s-a tranformat într-o frumoasă adolescentă care îi aduce multe momente de bucurie mamei sale.

Pentru Andreea Marin, luna decembrie vine cu zâmbet și emoții încă dinainte de perioada Crăciunului.
În ultimii 15 ani, de când a devenit mamă, vedeta își sărbătorește fiica, unicul ei copil și rodul iubirii dintre ea și fostul soț, Ștefan Bănică Jr.

Anii au zburat parcă, iar dovada stă în cea mai recentă fotografie postată de Andreea Marin alături de Violeta, sărbătorita familiei. Tânăra care poartă numele regretatei sale bunici, este de o frumusețe ieșită din comun.

Violeta pare că a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții ei, un mix genetic inedit, dar și ochii albaștri din partea bunicului ei, tatăl Andreei Marin.

Andreea Marin și-a sărbătorit fiica. Mesaj emoționant în ziua în care Violeta a împlinit 15 ani

Nu trece an fără ca vedeta TV să nu își împărtășească gândurile, urările și emoțiile în această zi specială.

„Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna. Simt adânc fiecare tresărire, fiecare emoție, fiecare umbră sau rază de lumină din viața ta și sunt aici pentru tine, mereu. La bine și la greu, dragostea mea! La mulți ani, Violeta mea!”, a transmis Andreea Marin pe pagina ei de Instagram.

Violeta are o relația apropiată și cu Radu Ștefan, fratele ei vitreg: „Te iubesc prea mult”

Radu Ștefan, primul copil al lui Ștefan Bănică Jr, din relația cu Camelia Constantinescu, a dezvoltat o legătură aparte cu surioara lui mai mică, Violeta. Încă de când erau copii, cei doi și-au creat multe amintiri împreună, fiind o diferență de 6 ani între ei.

Pe măsură ce au crescut, relația lor a devenit și mai strânsă, fiind văzuți chiar și la evenimente împreună, alături de Andreea Marin. De ziua Violetei, Radu Ștefan i-a impresionat pe internauți cu gestul lui.
El a postat două fotografii, una cu Violeta și una în care apar amândoi, alături de un mesaj scurt, dar venit din suflet.

„Te iubesc prea mult… La mulți ani!❤️”, i-a transmis el.

Violeta visează să urmeze Facultatea de Drept

Deși are doi părinți care sunt de ani buni persoane publice, familiarizați cu scena și televiziunea, Violeta se vede departe de lumina reflectoarelor. Mama ei dezvăluia în urmă cu puțin timp că, deși a moștenit partea artistică de la ambii părinți, Violeta este și o fire pragmatică.

„Mi-a mărturisit de curând că îşi doreşte să urmeze cursurile facultăţii de drept. Sunt uimită! Îi place partea asta artistică a vieţii, are de la ambii părinţi ce să moştenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Şi-a dat seama de nişte lucruri. Citeşte foarte mult în domeniu, deşi are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepţional, perfect, mă bucur că e bună la şcoală, dar nu ăsta e scopul meu în viaţă”, declara Andreea Marin despre fiica ei.

Vezi și: Andreea Marin a pierdut două sarcini: „Aveți un litru de sânge în abdomen”. Unul dintre bebeluși, pierdut în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr | Demamici.ro

Vezi si: Andreea Marin, alături de fiica ei, Violeta, și băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. Cei doi frați adolescenți, așa cum rar sunt văzuți | Demamici.ro

Vezi si: Violeta, fiica Andreei Marin, a împlinit 13 ani: „La mulți ani, Violeta mea, cu ochi de cer senin!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

22 de ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni