Mămici și tătici celebri

Elwira și Mihai Petre, de 10 ani părinți, alături de Catinca: „Ai venit în viața noastră atunci când am visat cel mai puternic să devin mamă” | Demamici.ro

Elwira și Mihai Petre au toate motivele de bucurie. Fetița lor cea mare, Catinca, a împlinit la jumătatea lunii decembrie vârsta de 10 ani. Este o nouă etapă pentru micuța Catinca, dar și pentru cei doi părinți, care privesc în urmă la ultimii 10 ani în care au devenit o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Catinca a fost sărbătorită în familie, cu un tort pe măsură, iar bucuria de pe chipurile lor se observă și în fotografia postată de coregrafă.

„Ai hotărât să vii în viața noastră chiar atunci când am visat cel mai puternic să devin mamă”

Este puțin spus faptul că fetița cea mare a familiei a fost un „copil dorit”, dacă ar fi să ținem cont de spusele Elwirei. Soția lui Mihai Petre a rememorat în ziua de 12 decembrie primele momente din viața ei de mamă, moment în care viața i s-a schimbat complet, dar și tot ceea ce știa despre noțiunea de iubire.

„Ai hotărât să vii în viața noastră chiar atunci când am visat cel mai puternic să devin mamă. Și ai răsturnat tot ce credeam că știam, ne-ai arătat ce înseamnă să iubești!
Îți doresc să ai ochi atenți, care să vadă lucrurile cu adevărat importante în viața.

Îți doresc urechi care să asculte, mâini care să fie dornice să ajute. Îți doresc gura care rostește cuvinte din inimă și picioarele care să te ducă unde dorești. Dar mai ales, îți doresc inima care să te conducă în viață acolo unde găsești iubire.

Iar eu promit să fiu lângă tine mereu! ❤️ , MAMA”, a fost mesajul transmis de mămica Elwira Petre pentru fiica ei, Catinca, în ziua în care a împlinit 10 ani.

Mihai Petre și Elwira Duda au două fetițe împreună. Catinca și Ariana au crescut și au moștenit frumusețea mamei lor

Mihai Petre și Elwira Duda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 13 ani. Cei doi au dansat la mai multe concursuri de dans împreună, însă nu a fost dragoste la prima vedere.

După luni de zile petrecute împreună pe ringul de dans, dar și la repetiții, Mihai Petre și Elwira și-au dat seama că au multe lucruri în comun, așa că au decis să facă și… pasul cel mare.

În anul 2008, Mihai Petre și Elwira și-au unit destinele, într-un eveniment aparte, cu 200 de invitați. Din acel moment, cei doi dansatori coregrafi au devenit parteneri nu doar pe scenă, dar și cu acte în regulă. Ulterior, colaborarea lor de succes avea să se extindă, odată cu înființarea unei școli de dans în București, care le poartă numele.

Mihai Petre și Elwira Duda și-au construit nu doar o carieră de succes, dar și o familie pe măsură. Cei doi coregrafi dansatori au împreună două fetițe superbe: Catinca, în vârstă de 10 ani, și Ariana în vârstă de 4 ani.

Vezi și: Mihai Petre și Elwira, o familie construită în pași de dans. Cele două fetițe, Catinca și Ariana, seamănă leit cu mama lor | Demamici.ro

Vezi și: Fiica cea mică a lui Mihai și a Elwirei Petre a împlinit patru ani. Cât de frumoasă e Ariana! | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni