Andreea Balan, primele declaratii dupa socul cardio-respirator: „Astazi mi-am luat fetita in brate dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc!”

Andreea Balan a suferit un soc cardio-respirator pe 04.03., in timpul operatiei de cezariana. Timp de 2 zile, artista s-a luptat pentru viata ei si a reusit sa supravietuiasca, desi in cazul complicatiei pe care a avut-o ea, rata de mortalitate e de 90%.

Dupa 2 zile de speculatii, de declaratii din partea echipei medicale, dar si a familiei, Andreea Balan a facut publica prima fotografie cu Clara Maria.

Artista le-a multumit public medicilor de la Sanador pentru interventia prompta care i-a salvat viata si a confirmat inca o data ca ceea ce i s-a intamplat ei este un caz rarisim de 1 la 80.000. Andreea Balan a suferit de embolie amiotica.

Fotografia, postata pe un cont de socializare, a adunat rapid zeci de mii de aprecieri si de mesaje de incurajare din parte celor care au fost spiritual alaturi de ea si i-au transmis ganduri bune.

„Dragii mei, abia astazi mi-am luat fetita, Clara Maria in brate, dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc. Va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate!

Si multumesc din inima doctorilor de la Sanador care mi-au salvat viata. Ceea ce mi s-a intamplat mie, se intampla 1 la 80.000 de cazuri, se numeste embolie amniotica, iar medicii de aici au fost prompti si imediat au intervenit si au luat cele mai bune decizii ca eu sa traiesc”, a scris Andreea Balan pe contul de Instagram.

Andreea Balan si George Burcea mai au impreuna o fetita de 2 ani, Ella Maya. Artista a ales sa nasca prin cezariana in ambele cazuri.

Citeste si:

COMUNICAT OFICIAL DIN PARTEA SANADOR IN CAZUL ANDREEI BALAN: “A INTERVENIT UN INCIDENT OBSTETRICAL MAJOR, O COMPLICATIE CRITICA CE NU PUTEA FI PREVAZUTA” | DEMAMICI.RO

ANDREEA BALAN A FACUT STOP CARDIO-RESPIRATOR IN TIMPUL NASTERII | DEMAMICI.RO

ANDREEA BALAN A ALES SA NASCA PRIN CEZARIANA: “MI-A PLACUT SA FIU RELAXATA, SA NU EXISTE DURERILE TRAVALIULUI!” | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

7 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni