Mămici și tătici celebri

Andreea Bălan, petrecere de vis la aniversarea de trei ani a fetiței celei mici, Clara | Demamici.ro

Andreea Bălan, petrecere de vis la aniversarea de trei ani a fetiței celei mici. Bucurie mare pentru Andreea Bălan! Artista și-a sărbătorit fiica cea mică, Clara, care a împlinit 3 ani. Evenimentul important din viața fetiței (dar și a mămicii Andreea Bălan) a fost marcat de o petrecere de vis, așa cum artista obișnuiște de fiecare dată, actunci când este vorba de aniversările fetițelor sale.

Alături de Andreea și de fetițele sale a fost prezentă nașa, Monica Davidescu, dar și vedete din showbiz cu copilașii lor, precum Andreea Bănică, Andreea Antonescu sau Adelina Pestrițu.

Potrivit imaginilor postate de interpretă pe rețelele de socializare, petrecerea a fost de vis, cu rochii de prințese și tort uriaș, de culoare roz, exact ca cele din povești. Petrecerea a fost întreținută de o echipă de entertaineri care au organizat concursuri, i-au pictat pe față pe micuți, au organizat scenete și multe alte activități antrenante și distractive pentru copii. Se pare că micuța Clara are o pasiune pentru animăluțe, căci mai mulți invitați au ales să-i ofere în dar animale de companie. Astfel de face că după ziua aniversară, Clara s-a ales cu broscuțe țestoase, dar și cu un papagal.

Andreea Bălan, petrecere de vis la aniversarea de trei ani a fetiței celei mici, Clara: „azi este cea mai importantă zi din viața mea

„Azi este (poate) cea mai importantă zi din viața mea, deoarece este ziua în care am dat viață, dar și ziua în care am renăscut la viață. Au trecut 3 ani minunați de când Clara a venit pe lume și inima mea s-a oprit pentru câteva secunde.

Clarita ne-a umplut viețile cu năzdrăvăniile ei și ne-a oferit iubire, inocență, veselie și puritate. Iar eu, în acești 3 ani, m-am schimbat fundamental și am devenit cea mai bună mamă pentru ele. Sunt fericită și recunoscătoare pentru tot.

Azi aș fi vrut să păstrez tradiția și să sărbătoresc cu lansarea unui videoclip, așa cum am făcut-o în ultimii 2 ani pe 4 martie, dar am amânat un pic, din respect pentru momentele foarte grele prin care trece Ucraina”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator după ce a născut-o pe Clara

Andreea Bălan s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. Andreea Balan a suferit un soc cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana pe 04.03.2019. Artista a facut embolie amniotica, o complicatie foarte rara care apare o data la 80.000 de cazuri.

„Bineînțeles că am fost în șoc cardio-respirator, am fost intubată și apoi dusă la terapie intensivă. La terapie intensivă am stat vreo 2 zile. Nu-mi aduc aminte nimic din acea perioadă pentru că probabil eram sedată. Am avut o groază de perfuzii. Am avut 2 în gât, am avut peste tot. Nu vă mai spun pe unde am avut. Am trecut prin ceva foarte grav, mi s-a spus.

Poate că nu conștientizez foarte bine acum. Mă bucur că sunt în viață, mă bucur că fetița mea este sănătoasă, mă bucur că s-a întâmplat lucrul ăsta după ce a fost scoasă pentru că dacă mai era în burtică poate se întâmpla ceva cu ea.

Am citit că sunt cazuri în care această embolie se întâmplă când copilul este încă în burtică şi atunci mor şi fătul, şi mama. Am avut noroc pentru că au existat nişte medici care şi-au dat seama din prima clipă cu ce se confruntă şi că este vorba despre embolie amniotică şi nu este altceva.”povestea Andreea Bălan după ce a fost la un pas să își piardă viața.

Sursa foto: Facebook Andreea Bălan

Vezi și: Andreea Bălan, primele declarații după ce-a ajuns de urgență la spital: „Sunt sub tratament și observație!” | Demamici.ro

Vezi și: Andreea Bălan își serbează astăzi fetița cea mare. Ella Maya a împlinit 4 anișori: „Parcă ieri o țineam în brațe pentru prima oară” | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână