Andreea Balan, cu fetita la spital, in Mauritius. „Au anesteziat-o cu gaz. I-au pus perfuzie in tampla!” | Demamici.ro

Andreea Balan, cu fetita la spital! „I-au pus perfuzie in tampla!” Andreea Balan, George Burcea si cele doua fetite: Ella si Clara au plecat intr-o mult asteptata vacanta, in Mauritius. In loc de distractie maxima, familia a trecut prin momente de ingrijorare si panica.

Ellei si Clarei li s-a facut rau. Clara a facut febra si a vomitat. Speriati, parintii au dus-o pe micuta la spital. Situatia a fost dificila in cazul Clarei intrucat micuta de 10 luni a fost anesteziata cu gaz pentru a-i putea fi administrat tratamentul.

Andreea Balan a marturisit in mediul online ca fetita a fost intepata de mai multe ori si i s-a pus perfuzie in tampla. Artista nu a fost multumita de felul in care Clara a fost tratata in spital. Se pare ca micuta a facut enterocolita.

Andreea Balan, cu fetita la spital! Clara (10 luni), anesteziata cu gaz. Fetitei i-a fost pusa perfuzie in vena de la tampla

Nicio mama nu si-ar dori sa treaca prin momentele grele prin care a trecut Andreea Balan. Artista a fost martora chinurilor prin care a fost supusa fetita ei de nici un an.

„Vacanţa noastră în Mauritius a luat o întorsătură neaşteptată şi neplăcută. Ieri, i s-a făcut rău Clăriţei, a vomitat, am ajuns la spital. A stat toată noaptea la spital, a făcut o enterocolită. A vomitat şi Ella, credem că are şi ea aceelaşi lucru. De aseară suntem pe antibiotic pe cale orală, o ţinem sub supraveghere, să îi scadă febra.

Ne-am luat copiii şi am revenit la hotel. Continuăm tratamentul pe cale orală. Trebuie hidratare maximă. Am stat o noapte în spital aici şi nu ne-a plăcut, greu că nu suntem acasă, greu cu alţi doctori cu care nu te înţelegi.

Nu mi-a plăcut deloc la spital aici, au înţepat-o de două ori, au anesteziat-o cu gaz, i-au pus perfuzia în tâmplă…din greşeală i-au scos şi perfuzia. M-am enervat teribil, m-am supărat. Au ras-o in cap ca sa-i puna perfuzia, saracuta. M-am suparat rau si mi-a stat inima in loc 10 minute cat a fost anesteziata”, a spus Andreea Balan.

La scurt timp dupa imbolnavirea mezinei, si Ella a inceput sa aiba aceleasi simptome. Parintii cred ca ar fi vorba despre aceeasi boala.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

18 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni